Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ) για Παπαντωνίου: Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί - Ελεύθερη και απερίσπαστη η Δικαιοσύνη

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ) για Παπαντωνίου: Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί - Ελεύθερη και απερίσπαστη η Δικαιοσύνη
Αιχμές Ζαχαριάδη κατά Σημίτη και Πάγκαλου
Στην προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8.
“Η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να προφυλακίσει τον κ. Παπαντωνίου και την σύζυγό του, διότι υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις ότι όταν αποφάσισε να αναβαθμίσει το 2003 κάποιες φρεγάτες, πέραν από το συμφέρον του ελληνικού λαού που ήθελε να υπηρετήσει, υπηρέτησε και το δικό του συμφέρον... Αυτό το διερευνά η ελληνική Δικαιοσύνη και οι μηχανισμοί της” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:
“Λογικό είναι ο κ. Παπαντωνίου να θέλει να κάνει κάποιον αντιπερισπασμό ή κάποιου είδους αντιπερισπασμό. Να ξέρουν όμως όλοι, και στο πολιτικό σύστημα και στην κοινωνία, ότι η θέση του δικού μας κόμματος είναι να αφήσουμε ελεύθερη τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει απερίσπαστα τη δουλειά της και να φτάσει στα αποτελέσματα στα οποία αυτή θα φτάσει και εμείς θα τα σεβαστούμε... Αυτό που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αυτοί που αναφέρονται με αυτόν τρόπο σε αυτά που είπε ο κ. Πολάκης και η πολιτική επισήμανση που κάνω εγώ είναι μήπως υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια της καθυστέρησης κάποιες παρεμβάσεις από τα κάτω που κρατούσαν αυτές τις υποθέσεις και τους φακέλους χαμηλά.
Και μήπως τώρα είναι η ώρα που η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί να κάνει τη δουλειά της χωρίς πιέσεις και παρεμβάσεις. Μήπως πρέπει να βάλουμε και αυτή την παράμετρο στη συζήτηση”.
Νωρίτερα, σε σχόλιό του στο Facebook ο Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε:
«Η υπόθεση Παπαντωνίου δείχνει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, δείχνει ότι κάποιοι έτρωγαν και έπιναν στην υγεία των κορόιδων».
«Η διαφθορά ΔΕΝ είναι κοινωνικό φαινόμενο όπως μας έλεγε ο κ. Σημίτης, ΔΕΝ τα φάγαμε όλοι μαζί όπως μας έλεγε ο κ.Πάγκαλος, ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι. Κάποιοι έτρωγαν και έπιναν στη υγεία των κορόιδων και κάποιοι προσπαθούμε να στήσουμε τη χώρα που αυτοί κατέστρεψαν στα πόδια της», σημείωσε σε σχόλιό του στο Facebook o Κ. Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης