Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης κατά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ για λίστα Lagarde: Ήταν πολιτική επιλογή να μην αξιοποιηθεί λόγω εμπλοκής κομματικών στελεχών

Αλεξιάδης κατά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ για λίστα Lagarde: Ήταν πολιτική επιλογή να μην αξιοποιηθεί λόγω εμπλοκής κομματικών στελεχών
Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν έδωσαν τη λίστα στη Δικαιοσύνη αλλά κάποιοι την πήραν και σπίτι τους είπε ο κ.Αλεξιάδης
Ευθύνες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη μη αξιοποίηση της λίστας Lagarde εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης με αφορμή την υπόθεση Παπαντωνίου.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Αλεξιάδης υποστήριξε ότι υπήρξαν υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι «όχι μόνο δεν έδωσαν τον κατάλογο στη Δικαιοσύνη αλλά κάποιοι την πήραν και σπίτι τους» ενώ ευθύνες επέρριψε και στη ΝΔ, κάνοντας λόγο για παρεμβάσεις όταν εμφανίστηκαν στη λίστα πρόσωπα από τον χώρο της.
Ο κ.Αλεξιάδης έκανε λόγο για προκλητικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ και για βαρύτατες πολιτικές ευθύνες των δύο κόμματων.
«Ήταν πολιτική επιλογή να μην αξιοποιηθεί η λίστα Lagarde  λόγω εμπλοκής κομματικών στελεχών» υποστήριξε ο κ.Αλεξιάδης, ο οποίος τόνισε ότι τα έσοδα από τη λίστα θα έπρεπε να είναι περισσότερα αλλά κατά τον ίδιο η έρευνα άρχισε ουσιαστικά το 2015.
«Όσοι έκρυψαν τη λίστα δεν θα έχουν κυρώσεις ενώ ένας δημόσιος υπάλληλος που παρέλειψε να κάνει κάτι κινδυνεύει ακόμη και με απόλυση» είπε ο κ.Αλεξιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης