Τελευταία Νέα
Διεθνή

Salvini: Τόσο στη Βραζιλία όσο και στη Γερμανία οι πολίτες ψηφίζουν για την αλλαγή

tags :
Salvini: Τόσο στη Βραζιλία όσο και στη Γερμανία οι πολίτες ψηφίζουν για την αλλαγή
Κανείς δεν πιστεύει τα media που λένε για νίκη της επικίνδυνης και ρατσιστικής ακροδεξιάς αναφέρει ο Salvini
Την θέση ότι τόσο στις προεδρικές εκλογές στη Βραζιλία όσο και στις περιφερειακές εκλογές στην Έσση οι πολίτες ψηφίζουν για αλλαγή διατύπωσε ο αντιπρόεδρος και υπ. Εσωτερικών της Ιταλίας Matteo Salvini.
«Τόσο στη Βραζιλία όσο και στη Γερμανία οι πολίτες ψηφίζουν για την αλλαγή.
Και από τις εφημερίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ιταλίας το σύνηθες μοτίβο ότι «επικράτησε η επικίνδυνη και ρατσιστική ακροδεξιά.
Μα φτάνει.
Δεν τους πιστεύει κανείς.
Ζήτω η Ελευθερία και η Δημοκρατία» ανέφερε σε μήνυμα του στο twitter o Salvini αναφερόμενος τόσο στη νίκη του Jair Bolsonaro στις προεδρικές εκλογές στη Βραζιλία όσο και στις περιφερειακές εκλογές στην Έσση της Γερμανίας, όπου τα παραδοσιακά κόμματα των Χριστιανοδημοκρατών και των Σοσιαλδημοκρατών υπέστησαν μεγάλη απώλεια των ποσοστών τους, σε τέτοιο βαθμό που η καγκελάριος Merkel να ανακοινώσει πως δεν προτίθεται να διεκδικήσει την αρχηγία του CDU στο συνέδριο του κόμματος τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Σε δεύτερο μήνυμα του στο twitter ο Salvini αναφερόμενος στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας, υποστήριξε ότι «οι πολίτες έστειλαν στο σπίτι της την αριστερά».
«Καλή δουλειά από τον πρόεδρο Bolsonaro.
Η φιλία των λαών μας και των κυβερνήσεων μας θα είναι ακόμα πιο δυνατή» έγραψε ο Salvini.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης