Ζαχαριάδης: Ο Καμμένος δεν θα συμπεριφερθεί στον Τσίπρα, όπως ο Σαμαράς στο Μητσοτάκη

Ζαχαριάδης: Ο Καμμένος δεν θα συμπεριφερθεί στον Τσίπρα, όπως ο Σαμαράς στο Μητσοτάκη
Στόχος της κυβέρνησης είναι η εξάντληση της τετραετίας με τον Καμμένο είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Την εκτίμηση πως ο Π. Καμμένος δεν θα συμπεριφερθεί στον Αλέξη Τσίπρα όπως έπραξε ο Σαμαράς στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Η κυβέρνηση με αυτή τη σύνθεση θα μπορέσει να εξαντλήσει τη θητεία της.
Εκτιμώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συγκεντρώσει ο Μητσοτάκης τις απαραίτητες ψήφους για την υπερψήφιση της πρόταση μομφής.
Εκτιμώ ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θα συμπεριφερθεί στον Αλέξη Τσίπρα όπως επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εκτιμώ ότι δεν θα κάνει ό,τι έκανε ο Σαμαράς στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Ζαχαριάδης.
Όπως είπε ο κ.Ζαχαριάδης, στόχος της κυβέρνησης είναι η εξάντληση της τετραετίας με τον Π. Καμμένο, αν και επεσήμανε πως είναι ευπρόσδεκτες και οι ευρύτερες προοδευτικές και κοινοβουλευτικές συγκλίσεις.
Κληθείς να σχολιάσει την περίπτωση με τον θάνατο του Έλληνα ομογενή στην Αλβανία, ο κ.Ζαχαριάδης είπε ότι «το θέμα δεν είναι πρόσφορο για μικροπολιτική αντιπαράθεση».
«Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σήμερα το πρωί είναι η σοβαρή και συνετή γραμμή, στην οποία πρέπει να κινηθεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας» είπε ο κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος ζήτησε να δοθούν όλες οι απαντήσεις από τη γειτονική χώρα.
«Η Ελλάδα θα κινηθεί με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα, χωρίς επικοινωνιακές φανφάρες εάν δεν δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις» τόνισε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Κουμουτσάκο ότι κομματικοποιεί το θέμα και τη ΝΔ ότι βρίσκει άλλο ένα ζήτημα για να κάνει αντιπολίτευση.
«Φάουλ η στάση της ΝΔ.
Είναι εκτός τόπου και χρόνου» είπε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS