Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κόντρα στην απεργία της ΓΣΕΕ με βαριές καταγγελίες η Ενότητα

Κόντρα στην απεργία της ΓΣΕΕ με βαριές καταγγελίες η Ενότητα
Δεν μετέχουμε σε παιγνίδια που εξευτελίζουν το δικαίωμα της απεργίας, τα μεροκάματα των εργαζόμενων δεν είναι προς εκμετάλλευση
Την ηγεσία της ΓΣΕΕ καταγγέλλει η συνδικαλιστική παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ χαρακτηρίζοντας εθιμοτυπική τουφεκιά στον αέρα την απεργία που προκήρυξε η Συνομοσπονδία για την 28η Νοεμβρίου «καθ’ υπόδειξη όπως αναφέρει του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Η παράταξή μας «ΕΝΟΤΗΤΑ δύναμη ευθύνης και προοπτικής» αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «πέραν του γελοίου του πράγματος, δεν συμμετέχει σε παιχνίδια που ευτελίζουν το δικαίωμα της απεργίας.
Τα μεροκάματα των εργαζόμενων δεν είναι προς εκμετάλλευση προσυνεδριακών σκοπιμοτήτων».
Σύμφωνα με την ΕΝΟΤΗΤΑ στόχος της ΓΣΕΕ με την προκήρυξη της απεργία «ήταν η αποδυνάμωση μίας μεγάλης, επιτυχημένης και ενωτικής κινητοποίησης με συγκροτημένο πλαίσιο διεκδίκησης.
Μεγαλύτερη απόδειξη είναι το δελτίο τύπου της ΓΣΕΕ για την προκήρυξη της απεργίας (όπως κάθε χρόνο!) που αφορμή είναι εθιμικά η κατάθεση του Προϋπολογισμού!!
Παράλληλα διεκδικούν, όπως λένε, την μη περικοπή των συντάξεων!νΕίναι βέβαια φυσικό να ενδιαφέρονται για τη μη περικοπή των συντάξεων αφού μέλη του Προεδρείου τους είναι ήδη συνταξιούχοι!
Κουβέντα όμως για όλους τους μελλοντικούς συνταξιούχους
και σημερινούς εργαζόμενους που σφαγιάζονται από το Νόμο Κατρούγκαλου.
Όσο για τη διεκδίκηση του κατώτατου μισθού στα 751€ αλήθεια με ποιον τρόπο θα το υλοποιήσουν;
Σε στήριξη του νομοσχεδίου Αχτσίογλου για σταδιακή επαναφορά του σε δόσεις και σε βάθος χρόνου;
Αφού έτσι κι αλλιώς το μοναδικό δικαίωμα διεκδίκησης μισθολογικών ζητημάτων το έχουν ήδη εκχωρήσει στην Κυβέρνηση.
Τέλος η πρόθεση για την έκδοση στο μέλλον συνδικαλιστικών βιβλιαρίων, αφού ήδη έχουν ψηφίσει και τα δέντρα, με σκοπό την πραγματική αντιπροσώπευση των εργαζομένων στα συνδικάτα είναι για  γέλια αφού φυσικά θα εκδίδονται και θα μοιράζονται από τα υπόγεια γραφεία της ΓΣΕΕ!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης