Οι εκτιμήσεις των αναλυτών για το τρίτο τρίμηνο του ΟΤΕ – Αύριο (8/11) τα αποτελέσματα πριν το άνοιγμα του ΧΑ

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών για το τρίτο τρίμηνο του ΟΤΕ – Αύριο (8/11) τα αποτελέσματα πριν το άνοιγμα του ΧΑ
Καλή πορεία από την εγχώρια δραστηριότητα περιμένουν οι αναλυτές η οποία θα αντισταθμίσει την αδυναμία στη Ρουμανία
Αύριο πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου ο ΟΤΕ με τους αναλυτές να περιμένουν καλή πορεία από την Ελλάδα η οποία θα αντισταθμίσει την αδυναμία στη Ρουμανία.
Η διοίκηση του οργανισμού έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών στο κλείσιμο της συνεδρίασης την ίδια μέρα.
H ΙΒG περιμένει στο τρίτο τρίμηνο πωλήσεις 1 δισ. ευρώ ενισχυμένες κατά 0,9%, EBITDA pro forma 349 εκατ. ευρώ και προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη 90 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 18%.
Η Euroxx περιμένει έσοδα 996 εκατ. ευρώ, προσαρμοσμένα EBITDA 350,8 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 102,8 εκατ. ευρώ.
Η Eurobank περιμένει πωλήσεις 997 εκατ. ευρώ, προσαρμοσμένα EBITDA 350,5 εκατ. ευρώ ενώ σημειώνει πως οι προσαρμοσμένες ελεύθερες ταμειακές ροές θα ανέλθουν στα 81 εκατ. ευρώ και είναι στο σωστό δρόμο για να πετύχει η διοίκηση τις προβλέψεις που έχει κάνει.
Σε επίπεδο εννεαμήνου οι πωλήσεις σύμφωνα με τη Euroxx αναμένονται στα 2,85 δισ. ευρώ, τα προσαρμοσμένα EBITDA στα 984,9 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 1,9% και τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη στα 199 εκατ. ευρώ με τα δημοσιευμένα στα 194,4 εκατ. ευρώ.


BREAKING NEWS