Τελευταία Νέα
Διεθνή

Salvini: Σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύει η ιταλική κυβέρνηση

tags :
Salvini: Σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύει η ιταλική κυβέρνηση
Η κυβέρνηση είναι δυνατή, δεν υπάρχει θέμα με την κυβερνητική συνοχή είπε ο Salvini
Να διασκεδάσει τις ανησυχίες που διατυπώνονται για άλλη μια φορά για το μέλλον της ιταλικής κυβέρνησης επιχειρεί ο υπουργός Εσωτερικών και πρόεδρος της Lega Matteo Salvini με αφορμή τις ενστάσεις που διατυπώνονται από το Κίνημα των 5 Αστέρων ενόψει της ψηφοφορίας στη Γερουσία για τα μέτρα που αφορούν την ασφάλεια.
«Σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση» υποστήριξε ο Salvini, ο οποίος έκανε λόγο για μια δυνατή κυβέρνηση, της οποίας η συνοχή δεν απειλείται.
Με αφορμή τις ενστάσεις που διατυπώνονται από το Κίνημα των 5 Αστέρων, ο Salvini ανέφερε πως είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές φωνές και απόψεις και ότι στο τέλος η κυβέρνηση θα καταφέρει να βρει μια κοινή συνισταμένη.
Ωστόσο, ο Salvini εξέφρασε για ακόμα μια φορά την αντίδραση του στη συνάντηση που φέρεται – σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ – να έχει εντός της ημέρας με τον πρωθυπουργό Giuseppe Conte και με τον αντιπρόεδρο Luigi Di Maio.
«Ποια συνάντηση κορυφής;
Σήμερα το βράδυ θα δω Champions League και η μόνη συνάντηση που θα έχω θα είναι με τα ριγκατόνι, το ραγού και την τηλεόραση» είπε ο Salvini, αναφέροντας πως είναι καθημερινά σε επαφή με τους Conte, Di Maio και ότι δεν χρειάζεται να τους συναντά κάθε 24 ώρες.
«Υπάρχει και το τηλέφωνο, κάποια πράγματα μπορούν να λυθούν και με αυτόν τον τρόπο» είπε ο Salvini.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης