Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Όμιλος AXA: Κατά +4% αυξήθηκαν τα έσοδα για το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2018, στα 75,8 δισ. ευρώ

tags :
Όμιλος AXA: Κατά +4% αυξήθηκαν τα έσοδα για το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2018, στα 75,8 δισ. ευρώ
Τα ετησιοποιημένα ασφάλιστρα νέας παραγωγής σημείωσαν άνοδο της τάξεως του +9% στα 4,8 δισ. ευρώ
Άνοδο σημείωσαν τα συνολικά έσοδα του γαλλικού ασφαλιστικού ομίλου AXA για την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου του 2018, όπως ανακοίνωσε σήμερα (7/11) ο όμιλος, εν μέσω σημαντικής αύξησης εσόδων στους τομείς Υγείας και Προστασίας.
Ειδικότερα, τα έσοδα του γαλλικού ομίλου σημείωσαν άνοδο της τάξεως του +4% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, στα 75,8 δισ. ευρώ, έναντι 75,4 δισ. ευρώ το εννεάμηνο του 2017.
Παράλληλα, τα ετησιοποιημένα ασφάλιστρα νέας παραγωγής σημείωσαν άνοδο της τάξεως του +9% στα 4,8 δισ. ευρώ, με την αξία της νέας παραγωγής να αυξάνεται κατά +4% στα 2 δισ. ευρώ.
Τα έσοδα από τον τομέα της Υγείας αυξήθηκαν κατά +7% στα 9,9 δισ. ευρώ, ενώ τα έσοδα από τον τομέα Γενικών Ασφαλίσεων σημείωσαν άνοδο της τάξεως του +2% στα 12,4 δισ. ευρώ.
«Η ΑΧΑ πέτυχε ισχυρή επίδοση κατά τους πρώτους εννιά μήνες του 2018, που αντικατοπτρίζει τη δύναμη των δραστηριοτήτων μας και την αποτελεσματικότητα του απλοποιημένου λειτουργικού μας μοντέλου», ανέφερε ο αναπληρωτής CEO και CFO του ομίλου, Gérald Harlin, προσθέτοντας ότι «αναπτυχθήκαμε και στις πέντε γεωγραφικές περιοχές που δραστηριοποιούμαστε, καθώς και σε όλους τους τομείς εργασιών μας».
«Είναι αξιοσημείωτο ότι καταγράψαμε ισχυρή αύξηση εσόδων στους προτιμώμενους τομείς, με συνεχή δυναμική ανάπτυξης στην Υγεία, Προστασία και Ασφαλίσεις Εμπορικών Κινδύνων», υπογραμμίζει ο κ. Harlin, ενώ όπως ανέφερε εν συνεχεία «ο ισολογισμός ισολογισμός του Ομίλου ΑΧΑ παραμένει ισχυρός με τον Δείκτη Φερεγγυότητας ΙΙ στο 195%, σε ευθυγράμμιση με το πλάνο μας».
Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «στο τρίμηνο, ανακοινώσαμε επίσης τη συνεργασία με τη Liverpool Football Club ως Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης και αναδειχθήκαμε από την Interbrand ως η 1η Παγκόσμια Ασφαλιστική Επωνυμία για 10η συνεχή χρονιά».
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για τη συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και είμαι ευγνώμων στους εργαζόμενους, στους ασφαλιστικούς συμβούλους και στους συνεργάτες μας για το ισχυρό τους κίνητρο και τη δέσμευσή τους», καταλήγει ο αναπληρωτής CEO και CFO του Ομίλου AXA.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης