Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία... βγαίνει Πασόκ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία... βγαίνει Πασόκ
Χρυσή Αυγή: Η Εθνική Αντιπολίτευση ενάντια σε ένα ολόκληρο αμαρτωλό πολιτικό σύστημα
Σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι ακόμη και εάν το κόμμα του στις προσεχείς εκλογές επιτύχει την αυτοδυναμία, θα επιδιώξει την συνεργασία και με άλλες πολιτικές δυνάμεις, αποκλείοντας από αυτές τον ΣΥΡΙΖΑ.
Με ποιες δυνάμεις εννοεί; Μήπως με την Χρυσή Αυγή;
Ασφαλώς όχι!
Και ούτε βεβαίως με το ΚΚΕ.
Τι απομένει;
Το ΠΑΣΟΚ, που κάποτε το είπανε “ΕΛΙΑ”, μετά Δημοκρατική Συμπαράταξη και που τελευταία κυκλοφορεί στην “πιάτσα” με το όνομα “ΚΙΝΑΛ”, δηλαδή “Κίνημα Αλλαγής” παραπέμποντας ευθέως στο σύνθημα “αλλαγή” του παλαιού και πολύ παλαιοκομματικού ΠΑΣΟΚ.
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει σε κάθε ευκαιρία ότι αποτελεί το “νέο” στην πολιτική ζωή και εξορκίζει τον παλαιό πολιτικό κόσμο!
Την ίδια στιγμή που κάνει αυτούς τους εξορκισμούς, γίνεται κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερο ΠΑΣΟΚ… Όλοι με το ΠΑΣΟΚ - και Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι προφανές, λοιπόν, ότι όσοι ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, ψηφίζουν για να κυβερνήσει και πάλι την χώρα το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είναι αυτό και κάτι το νέο, αφού με το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Σαμαρά και συγκεκριμένα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Έχουμε βεβαίως μέσα στο όλο πολιτικό σκηνικό - εις το οποίο ουδείς γνωρίζει εάν ευρισκόμεθα σε περίοδο προεκλογική ολίγων ή πολλών μηνών - και τους… “πατριώτες”, οι οποίοι “πατριώτες” σαν μεγάλο τους προσόν έναντι της Χρυσής Αυγής, την οποία κατηγορούν σε κάθε ευκαιρία, είναι ότι αυτοί θα συνεργαστούν…
Με ποιους θα συνεργαστούν;
Με αυτούς που υποτίθεται ότι θέλουν να ανατρέψουν και είναι αντίθετοί τους!
Μεγάλο τους προσόν, λοιπόν, ότι θα γίνουν ή μπορούν να γίνουν, εάν η φιλοδοξία τους γίνει πραγματικότητα πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, “τσόντα” της Νέας Δημοκρατίας.
Και γιατί κάποιος να ψηφίσει τότε τους “πατριώτες” και όχι κατ’ ευθείαν την Νέα Δημοκρατία;
Είναι προφανές μετά ταύτα ότι από την μία άκρη έως την άλλη του πολιτικού κατεστημένου των “καθώς πρέπει”, δηλαδή όλων αυτών που βλέπετε στα τηλεπαράθυρα, από τα οποία έχουν εξορίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι υπάρχει μεταξύ τους ένα πνεύμα συνεργασίας, συνεργασίας για την συνέχιση μίας καταστάσεως η οποία σαπίζει την Πατρίδα μας και οδηγεί το Έθνος μας σε παρακμή!
Μόνη αληθινή εθνική αντιπολίτευση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία όλοι πολεμούν και η οποία παραμένει δυνατή και γίνεται κάθε μέρα και περισσότερο δυνατή χάρη στους Αγωνιστές της σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και σε ένα ξεχωριστό τμήμα του Λαού, που ευρίσκεται στην Νεολαία, στην Αγροτιά, στις Λαϊκές γειτονιές, που αντιστέκεται και που δεν δίνει ούτε μία σπιθαμή γης στους ξενόδουλους εξουσιαστές αυτής της Πατρίδας, που δεν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω στις θέσεις τις σταθερές και ακλόνητες του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, που πέρασε και περνά διά πυρός και σιδήρου και δεν σκύβει το κεφάλι!
Σε μια κοινωνία, λοιπόν, που σαπίζει, μέσα στην Ελλάδα μας που ξεπουλούν οι έμποροι των εθνών και οι λακέδες τους του πολιτικού κατεστημένου, γεννήθηκε ένα Κίνημα, ένα Κίνημα πρωτοπόρο, που προχωρεί μπροστά, αφήνοντας πίσω του λιποτάκτες και προδότες, ένα Κίνημα, που έχει να δώσει στην Ελλάδα μας, στην Ελλάδα μας που όλοι πολεμούν αυτό που σήμερα χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε, περισσότερο από χρήματα δανεικά από τους παγκόσμιους τοκογλύφους, να δώσει ένα όραμα, ένα όραμα για μια Νέα Ελλάδα Λαϊκή και Εθνικιστική.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης