Τελευταία Νέα
Speculator

Ένα διεφθαρμένο υποσύστημα δημοσίων μολυσμένων σχέσεων παίζει βρώμικα παιχνίδια

Ένα διεφθαρμένο υποσύστημα δημοσίων μολυσμένων σχέσεων παίζει βρώμικα παιχνίδια
Μια εταιρία επιβιώνει παρασιτικά χρησιμοποιώντας δόλια, επαίσχυντα μέσα για να συκοφαντήσει ανταγωνιστές, μέσα ενημέρωσης, να συκοφαντήσει δημοσιογράφους, τραπεζίτες
Η σήψη, η παρακμή έχει αγγίξει και τις εταιρίες δημοσίων σχέσεων.
Μια εταιρία επιβιώνει παρασιτικά χρησιμοποιώντας δόλια, επαίσχυντα μέσα για να συκοφαντήσει ανταγωνιστές, μέσα ενημέρωσης, να συκοφαντήσει δημοσιογράφους, τραπεζίτες που δεν του δίνουν καμία σημασία και λειτουργεί εκβιαστικά όταν χάνει δουλειές.
Η εν λόγω αυτή εταιρία μολυσμένων σχέσεων έχει καταφέρει να παίρνει δουλειές από τις τράπεζες να συνεργάζεται μάλιστα, παραδόξως με τράπεζα κύρους η οποία προχωράει σε διοικητικές αλλαγές και συστηματικά να συκοφαντεί τους ανταγωνιστές του που τον έχουν ξεπεράσει.
Η εν λόγω εταιρία μολυσμένων σχέσεων χρησιμοποιεί ένα δίκτυο περιθωριακών μέσω ενημέρωσης τα οποία φέρεται  ότι ελέγχει και προσπαθεί μέσω διοχετευμένων κειμένων, εντολών που παίρνει από την οδό Πανεπιστημίου να πλήξει τραπεζίτες με ιστορία και οικονομικούς παράγοντες με τους οποίους δεν συνεργάζεται.
Κάποτε κάποιος από το Παλλάντιο Αρκαδίας "είχε αποκαλύψει" πως δρα παρασιτικά αυτό το διεφθαρμένο σύστημα μολυσμένων σχέσεων και όχι δημοσίων σχέσεων.
-Συνεργάζεται με μεγάλη συστημική τράπεζα και αντί να την υποστηρίζει μεταφέρει μια εικόνα τουλάχιστον αποκαρδιωτική.
Πληρώνεται με πάνω από 120 χιλιάδες ευρώ για να κάνει παιχνίδια με μπλοκ.
Τα γνωρίζει αυτά η διοίκηση και εάν δεν τα γνωρίζει να την πληροφορήσουμε.
-Συνεργάζεται υπόγεια με ασφαλιστική εταιρία μοιράζοντας χωρίς κριτήρια και χωρίς αξιολογικά κριτήρια κονδύλια με στόχο όχι την προβολή αλλά να γράφουν εναντίον αντιπάλων.
-Συνεργάστηκε με γνωστή κυρία του banking την οποία εν συνεχεία απαξίωσε διαδίδοντας ακατανόητα και ακατανόμαστα πράγματα.
-Συνεργάζεται ταυτόχρονα κρυφά προφανώς και με άλλη συστημική τράπεζα παραβιάζοντας τους κανόνες δεοντολογίας.
-Έχει κινηθεί πολύ ανέντιμα εις βάρος άλλης μεγάλης και σοβαρής εταιρίας δημοσίων σχέσεων στέλνοντας ανώνυμες επιστολές ή κάνοντας ανώνυμες καταγγελίες.
Το υποσύστημα αυτό δρα ύπουλα, δόλια γιατί ο ιθύνων νους δεν μπορεί να αντιμετωπίσει επί ίσοις όροις τον ανταγωνισμό.
Κινείται παρασκηνιακά, υπόγεια, παρασιτικά και εμφανίζεται στο σύστημα ως «παρθένα» ενώ είναι μια εξευτελισμένη «πόρνη» των άνομων σχέσεων.
Ο κλάδος των δημοσίων σχέσεων πρέπει να καθαρίσει και θα καθαρίσει από άτομα δόλια.
Είχε φθάσει το εμετικό υποκείμενο να ζητάει χρήματα από τράπεζα ώστε να τα διοχετεύσει στα περιθωριακά μέσα με τα οποία συνεργάζεται ώστε να χτυπούν συστηματικά, το bankingnews, τραπεζίτες, επιχειρηματίες.
Προφανώς και δεν τους υπολογίζουμε, απολειφάδια, παραγκωνισμένοι αλλά και δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίσουν να δρουν ως παράσιτα εις βάρος των υγιών δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης