Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

“The Match: Tiger vs Phil” - Το μεγαλύτερο blockbuster στην ιστορία του γκολφ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

tags :
“The Match: Tiger vs Phil” - Το μεγαλύτερο blockbuster στην ιστορία του γκολφ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μεγάλη μονομαχία μεταξύ δυο θρύλων του γκολφ την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 22:00 ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD
Ο Τiger Woods (No1 και 14 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής) και ο Phil Mickelson (No2 και 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής) τα δίνουν όλα για όλα (#TigerVSPhil) στο Λας Βέγκας με στόχο τον απόλυτο τίτλο και με έπαθλο 9 εκατ. δολάρια!
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 22:00 ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD σε σχολιασμό του Δημήτρη Ρίππη την μεγάλη μονομαχία μεταξύ δυο θρύλων του γκολφ!
Πρόκειται για μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή από έναν μεγάλο κολοσσό όπως η Turner Sports (Warner Media Company) που θα πραγματοποιηθεί στις εκτάσεις του Shadow Creek Golf Corse του Λας Βέγκας!
Χορηγός του event θα είναι η τράπεζα Capital One.
Κατά την διάρκεια της πολύωρης μάχης οι δύο αθλητές θα προκαλούν ο ένας τον άλλον με επιμέρους… κόντρες με στόχο τα πονταρίσματα των fans να δίνονται ως δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα!
Ο Tiger Woods έχει κερδίσει σε 79 PGA Tour event και είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει πανηγυρίσει και τα 4 Major Golf Tournaments στη σειρά, μέσα στην ίδια χρονιά!
Όσο για τον Phil Mickelson, έμεινε για περισσότερες από 700 εβδομάδες ως No2 στο Top 10 του παγκόσμιου ranking στο γκολφ και έχει κερδίσει σε 42 PGA Tour Events.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης