ΕΛΤΑ: «Χριστούγεννα 2018 – Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων»

ΕΛΤΑ: «Χριστούγεννα 2018 – Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων»
Νέα χριστουγεννιάτικη σειρά από τα ΕΛΤΑ
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία γιορτάζουν τα Χριστούγεννα μέσα από την ομώνυμη Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων που κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου 2018.
Το γράμμα στον Αϊ Βασίλη που κρύβει μέσα του τις επιθυμίες μιας ολόκληρης χρονιάς, η ταχυδρόμηση και η γλυκιά αγωνία να λάβει σύντομα ο Αϊ Βασίλης το φάκελο και η προσμονή για το δώρο κάτω από το δέντρο είναι οι στιγμές που αποτυπώνονται στα τέσσερα γραμματόσημα της σειράς φωτίζοντας με ένα μαγικό τρόπο τις άγιες αυτές μέρες.
Δεν είναι μόνο τα πολύχρωμα στολίδια, τα φωτεινά λαμπιόνια και οι γιρλάντες. Ούτε οι στολισμένες βιτρίνες και οι λίστες με τα δώρα. Είναι η αγάπη, η ελπίδα και η αγνή πίστη που σαν χρυσόσκονη απλώνονται στις καρδιές, απαλύνοντας τον πόνο και τις έννοιες της καθημερινότητας. Είναι το αστέρι της Βηθλεέμ που φωτίζει το δρόμο της συμπόνιας, της ειρήνης και της γενναιοδωρίας.
Είναι το πραγματικό νόημα και η μαγεία των Χριστουγέννων που κρύβεται στα μάτια  και στα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών. Είναι οι δικές μας αναμνήσεις που μας ταξιδεύουν στις μέρες της ξεγνοιασιάς και της αγνότητας.
Σε αυτές τις μαγικές στιγμές μας ταξιδεύει η Χριστουγεννιάτικη Σειρά των Ελληνικών Ταχυδρομείων μέσα από τέσσερα Γραμματόσημα που θα συνοδέψουν την αλληλογραφία μας  και θα μεταφέρουν το μήνυμα των Χριστουγέννων στα πέρατα της γης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS