Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση της Die Zeit στο Salvini: Πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο άνθρωπος - Salvini: Στην Ευρώπη για όλα ο ένοχος είμαι εγώ

Επίθεση της Die Zeit στο Salvini: Πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο άνθρωπος - Salvini: Στην Ευρώπη για όλα ο ένοχος είμαι εγώ
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών απάντησε με σαρκασμό στο άρθρο της γερμανικής εφημερίδας η οποία του ασκεί σκληρή κριτική
Με σαρκασμό απαντά ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Matteo Salvini σε άρθρο της Die Zeit με τον εύγλωττο τίτλο: «Πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο άνθρωπος;»
Ο επικεφαλής της Λέγκας του Βορά που βλέπει τη δημοτικότητά του να απογειώνεται στην Ιταλία αλλά να καταποντίζεται στην Ευρώπη λόγω της ανυποχώρητης στάσης του απέναντι στην ΕΕ γι τον προϋπολογισμό και τη στάση του απέναντι στους μετανάστες γράφει στο twitter:
«Πόσο κακός είναι ο Salvini, πόσο επικίνδυνος και πόσο μπελάς… Ακόμη και στο εξωτερικό όταν έχουν κάποιο πρόβλημα ο ένοχος είμαι εγώ».


Η απάντηση του αυτή αναφέρετε στο άρθρο της γερμανικής εφημερίδας που του επιτίθεται προσωπικά λέγοντας ότι «ο 45χρονος Υπουργός Εσωτερικών και Αντιπρόεδρος της Ιταλικής Κυβέρνησης είναι πολιτικός εδώ και 25 χρόνια χωρίς να έχει κάνει ποτέ μια πραγματική δουλειά».
Και συνεχίζει το άρθρο λέγοντας: «Σε αυτό το σημείο οι μαύρες «προφητείες» επαληθεύονται για το μέλλον της χώρας:
«Η πολιτική αυτής της κυβέρνησης θα επιδεινώσει κατά πολύ τη ζωή των Ιταλών, αλλά αντί να χάνει τη στήριξη στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ο Salvini κερδίζει περισσότερο[...] Όσο οι επιδόσεις του στην κυβέρνηση είναι χειρότερες , τόσο αυξάνεται η δημοτικότητα του στην κοινωνική προπαγάνδα ».
Στη συνέχεια, η επίθεση της γερμανικής εφημερίδας γίνεται ακόμη πιο άμεση στο πρόσωπό του:
«Ο salvini καταφέρνει να επιβιώνει γιατί ακόμη και οι εχθροί του παίζουν το παιχνίδι του (τεχνοκράτες της ΕΕ, ριζοσπαστικοί διανοούμενοι και παράνομοι μετανάστες) και όταν δεν έχει αρκετούς εχθρούς για να κατηγορήσει, τότε τους δημιουργεί.
Ο Salvini ι ξέρει ότι μπορεί να επωφεληθεί από το θέμα της μετανάστευσης».
Τέλος, ο Zeit προφητεύει το τέλος του Salvini λέγοντας : «Αν ο Salvini δεν ικανοποιήσει τουλάχιστον ένα ελάχιστο μέρος των προσδοκιών που προκάλεσε η προπαγάνδα του, η Ιταλία θα δει στο μέλλον μια ακόμη φούσκα να εκρήγνυται. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον ίδιο το Matteo».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης