Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Audiovisual: Από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

tags :
Audiovisual: Από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
Από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων κοινών μετοχών της Audiovisual
Από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων κοινών μετοχών της Audiovisual, που προέκυψαν έπειτα από μετατροπή ισόποσων προνομιούχων άνευ ψήφου μετοχών (μη εισηγμένων) σε κοινές.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (3/12/2018) ανακοίνωση, η εταιρεία «Επιχειρήσεις Ήχου και Εικόνος ΑΕ.» (εφεξής η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τους μετόχους, σύμφωνα με τον Κανονισμό 809/2004 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και τον Ν. 3401/2005, όπως ισχύουν, ότι στις 30.11.2018 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το περιεχόμενο του Ενημερωτικού Δελτίου για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, 51.728.103 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.
Ειδικότερα, με την από 29.06.2018 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας αποφασίστηκε η εισαγωγή 51.728.103 κοινών ονομαστικών στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οι οποίες προέκυψαν έπειτα από μετατροπή ισόποσων προνομιούχων άνευ ψήφου μετοχών (μη εισηγμένων) σε κοινές και ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 5 («Μετοχικό Κεφάλαιο») του Καταστατικού.
Το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας είναι το ακόλουθο:

Σημειώνεται ότι το παραπάνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση, όπως προβλέπεται.
Το Ενημερωτικό Δελτίο για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 30.11.2018, είναι διαθέσιμο από 03.12.2018 σε ηλεκτρονική μορφή: α) στον διαδικτυακό τόπο της Eταιρείας (www.ave.gr), καθώς και στους διαδικτυακούς τόπους του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.athexgroup.gr) και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (www.hcmc.gr), και β) σε έντυπη μορφή, δωρεάν, εφόσον ζητηθεί, στα γραφεία της Εταιρείας στο Μαρούσι, οδός Πάρνωνος 3.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης