Τελευταία Νέα
Speculator

Ο Χρήστος Μεγάλου (Πειραιώς) έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του, πλέον με όλους – SSM, Paulson, Κυβέρνηση και Μητσοτάκη

Ο Χρήστος Μεγάλου (Πειραιώς) έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του, πλέον με όλους – SSM, Paulson, Κυβέρνηση και Μητσοτάκη
Έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Μητσοτάκη και την ομάδα του προέδρου της ΝΔ μετά από ένα επεισόδιο που σημειώθηκε στο παρελθόν.
Ο Χρήστος Μεγάλου ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Πειραιώς, έχει αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις του με όλους μας ανέφερε καλά ενημερωμένη πηγή και προφανώς αυτή η εξέλιξη έχει να καταρρίψει τους μύθους ή τις φήμες που κατά καιρούς έχουν διακινηθεί και αποτελεί θετική εξέλιξη. 
-Με τον SSM την Εποπτική Αρχή πάντα διατηρούσε καλές σχέσεις οπότε αυτές δεν έχουν αλλάξει.
-Με τον Paulson οι σχέσεις δεν διαταράχτηκαν αλλά πέρασαν κάποιες δοκιμασίες.
Ωστόσο ο Paulson άπαξ και έλαβε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα χρειαστεί να βάλει νέα κεφάλαια και ότι η λύση θα βρεθεί μέσω NPEs στηρίζει όπως και στο παρελθόν τον Μεγάλου.
-Με την κυβέρνηση επίσης διατηρεί ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας.
-Έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Μητσοτάκη και την ομάδα του προέδρου της ΝΔ μετά από ένα επεισόδιο που σημειώθηκε στο παρελθόν.
Ούτως ή άλλως ο Μεγάλου προέρχεται από την ΝΔ, ωστόσο κάποια γεγονότα στο παρελθόν όξυναν τις σχέσεις, αλλά εσχάτως έχουν ανοίξει ξανά οι δίαυλοι επικοινωνίας.
Η διάθεση του Χρήστου Μεγάλου είναι να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με όλο το σύστημα όπως πρέπει δηλαδή να λειτουργεί ένας τραπεζίτης…
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης