Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί θυμηδία

ΝΔ: Ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί θυμηδία
«Είναι γνωστό σε όλους ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πάει στη συνεδρίαση του ΕΛΚ», τονίζει η ΝΔ
Απάντηση σε διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου όπου η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται ως «θρασύδειλη» εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει ότι «ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί πλέον θυμηδία.
Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζουν ήδη από την Κυριακή το βράδυ ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα παραστεί στη Σύνοδο του ΕΛΚ, λόγω του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.
Ας μην ανησυχούν, ωστόσο, στο Μαξίμου.
Μπορεί να μην παραστεί η Νέα Δημοκρατία στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά θα παραστεί το ΕΛΚ στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
Με τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν Μανφρεντ Βέμπερ και τον εκπρόσωπο της Κομισιόν και του κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτη Σχοινά».
Υπενθυμίζεται ότι από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού υπήρξε ανακοίνωση η οποία τόνιζε τα ακόλουθα: «Η ΝΔ δεν τολμά ούτε να επαναλάβει τα όσα χυδαία είπε χθες ο κ. Μητσοτάκης περί συναλλαγής, ούτε όμως και να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία.
Αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τους θρασύδειλους», σημειώνει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να κατονομάσει τους ηγέτες που συμμετείχαν στη “συναλλαγή” με τον πρωθυπουργό, τους οποίους εξάλλου θα συναντήσει στην αυριανή προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος», προστίθεται.
«Εκτός φυσικά εάν επιλέξει να μην πάει για να γλιτώσει το φιάσκο»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης