Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μανιάτης: Στο τελείωμα της πρωθυπουργικής του θητείας, ο Τσίπρας πρέπει να ζητήσει συγνώμη

Μανιάτης: Στο τελείωμα της πρωθυπουργικής του θητείας, ο Τσίπρας πρέπει να ζητήσει συγνώμη
Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης, αναφέρθηκε στην υπόθεση της ΔΕΠΑ και τον ρόλο του κ. Πετσίτη
«Γενίτσαρους για πρωθυπουργικές καρέκλες» χαρακτήρισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, τα στελέχη που προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάλεσε και τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγνώμη.
Ο κ. Μανιάτης επικαλέστηκε παλαιότερες δηλώσεις του πρωθυπουργού, που ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούσε για «εσχάτη προδοσία» τις τότε κυβερνήσεις για να τονίσει ότι σήμερα χρειάζεται να ζητήσει μια συγνώμη.
«Απαιτείται πια -επειδή μας αφορά όλους εμάς που σταθήκαμε όρθιοι και πατριωτικά, στα δύσκολα χρόνια του πρώτου μνημονίου, το 2011, και δεν γίναμε γενίτσαροι για να πάμε στη γλυκιά αγκαλιά του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και να αποκτήσουμε υπουργικές καρέκλες- τώρα στο τελείωμα της πρωθυπουργικής θητείας του κ. Τσίπρα, έστω για λόγους ιστορίας μια συγνώμη», είπε ο Γιάννης Μανιάτης.
Ο κ. Μανιάτης αναφέρθηκε και στην υπόθεση της ΔΕΠ κάνοντας λόγο για μείζον θέμα ηθικής τάξης για τον κ. Τσίπρα.
«Πρέπει να απαντήσει τι γνώριζε για το πιο μεγάλο σκάνδαλο του τελευταίου διαστήματος, το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ.
Σήμερα αποκαλύπτεται, μετά και την αμήχανη σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου, ότι ο κ. Πετσίτης, συμμαθητής και κολλητός του κ. Παππά, δεν ήταν απλώς δίπλα σε έναν υπουργό.
Εγκαταβιούσε στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου.
Άρα ο κ. πρωθυπουργός, το Μέγαρο Μαξίμου, οφείλει να απαντήσει αν οι καταγγελίες του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ ότι έπαιρνε εντολές από τον κ. Πετσίτη, είναι αληθείς ή όχι.
Και βεβαίως η δικαιοσύνη οφείλει να εμπλουτίσει τις δικογραφίες με ό,τι νεότερο έρχεται σε σχέση με τέτοιου είδους θέματα», είπε ο κ. Μανιάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης