Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Ο Moscovici εξέφρασε στον Τσίπρα τη δυσαρέσκεια του για τον Μητσοτάκη

Κυβερνητικές πηγές: Ο Moscovici εξέφρασε στον Τσίπρα τη δυσαρέσκεια του για τον Μητσοτάκη
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Moscovici εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις δηλώσεις του Μητσοτάκη περί ανταλλαγής του Σκοπιανού με τις συντάξεις
Τη δυσαρέσκεια του για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη περί ανταλλαγής του Σκοπιανού με τις συντάξεις φέρεται να εξέφρασε ο Ευρωπαίος επίτροπος, Pierre Moscovici, στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνάντηση τους στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Moscovici είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι αν τον κατηγορούν γιατί έχει συμβάλει στον περιορισμό της λιτότητας στην Ελλάδα, τότε είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γι' αυτό.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος ήταν ενημερωμένος για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, όπως και για την κριτική που του ασκεί η Νέα Δημοκρατία, από τη στιγμή που μίλησε στο ελληνικό Κοινοβούλιο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις.
Τέλος, στη συνάντηση έγινε διεξοδική συζήτηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, συζητήθηκαν ο προϋπολογισμός του 2019, τα τρέχοντα προγράμματα των αποκρατικοποιήσεων, η πορεία των επενδύσεων, καθώς, επίσης, και το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης