Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

COSMOTE TV: Πρωτοχρονιά με την 5η σεζόν της σειράς Luther με τον Ίντρις Έλμπα

tags :
COSMOTE TV: Πρωτοχρονιά με την 5η σεζόν της σειράς Luther με τον Ίντρις Έλμπα
1 ώρα μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο BBC -Κάθε επεισόδιο, θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμο στο COSMOTE CINEMA 4HD & στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS
Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Ίντρις Έλμπα, επιστρέφει στον ρόλο του Luther, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
Η 5η σεζόν της βραβευμένης μίνι σειράς μυστηρίου του BBC, θα προβληθεί στην COSMOTE TV την Πρωτοχρονιά (Τρίτη 1/1, 00.05), μία ώρα μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Μ. Βρετανία.
Όλα τα νέα επεισόδια του Luther, θα προβληθούν στο COSMOTE CINEMA 4HD από την Τρίτη 01/01 μέχρι και την Παρασκευή 04/01, στις 00.00, και ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμα on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
Η σειρά ακολουθεί τον ιδιοφυή ιδιωτικό ντετέκτιβ John Luther, στις σκοτεινές εγκληματικές υποθέσεις που καλείται να εξιχνιάσει, χρησιμοποιώντας αρκετά συχνά ανορθόδοξες μεθόδους.  
Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, μία σειρά δολοφονιών έρχεται στο φως.
Τότε, ο Luther και η νέα του συνεργάτης Catherine Halliday (H Wunmi Mosaku των Fantastic Beasts and Where to Find Them) αναλαμβάνουν την εξιχνίασή της, καθοδηγούμενοι ωστόσο από άτομα που ηγούνται μιας καλοστημένης υπόθεσης διαφθοράς. Στην 5η σεζόν εμφανίζεται και η Ρουθ Γουίλσον (The Affair, Dark River).
Δημιουργός του Luther, είναι ο δύο φορές υποψήφιος για βραβείο Emmy® Νιλ Κρος (Mama, Crossbones), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η υποψήφια για το ίδιο βραβείο Τζέιμι Πέιν (The Alienist).
Το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA, είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO  από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα αλλά και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης