Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Το ΚΙΝΑΛ «μάζεψε άρον άρον» τον κ. Σταμάτη Μαλέλη

Μαξίμου: Το ΚΙΝΑΛ «μάζεψε άρον άρον» τον κ. Σταμάτη Μαλέλη
Χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να μαζέψει άρον άρον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον υπεύθυνο επικοινωνίας του, κ. Μαλέλη, σχολίασαν κυβερνητικές πηγές
Επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή τις αποστάσεις που πήρε η ηγεσία του κόμματος από τις δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας, Σταμάτη Μαλέλη, εξαπέλυσαν κυβερνητικές πηγές.
«Χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να μαζέψει άρον άρον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον υπεύθυνο επικοινωνίας του, κ. Μαλέλη, επιβεβαιώνοντας έτσι την εκτίμηση ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με μοναδικό στόχο να είναι χρήσιμοι στις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να επανέλθει η πιο σκληρή Δεξιά στην εξουσία», σχολίασαν κυβερνητικές πηγές, στον απόηχο των δηλώσεων του κ. Μαλέλη.
«Μόνο που ο ελληνικός λαός δε θα τους κάνει τη χάρη», πρόσθεσαν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.
Ο κ. Μαλέλης είχε δηλώσει νωρίτερα ότι δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις από το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, καθώς «εμείς κινούμαστε σαφώς στην προοδευτική κατεύθυνση» και ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ που «θα φέρει τον όλεθρο».
Ο ίδιος, βέβαια, προχώρησε λίγο αργότερα σε διορθωτική δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη θετική αντίδραση κυβερνητικών στελεχών στις δηλώσεις του για την ανάγκη προοδευτικής διακυβέρνησης.
Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, πήρε αποστάσεις από τις δηλώσεις του κ. Μαλέλη, τονίζοντας ότι ισχύουν στο ακέραιο τα όσα έχει πει για το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης