Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί στρατηγική ήττα στις εκλογές - Οι Έλληνες θα τιμωρήσουν τη δημαγωγία και τα ψέματα

Χατζηδάκης (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί στρατηγική ήττα στις εκλογές - Οι Έλληνες θα τιμωρήσουν τη δημαγωγία και τα ψέματα
Μόνο με ένα άλλο μείγμα πολιτικής με λιγότερούς φόρους, λιγότερες δαπάνες και επενδύσεις θα πάρουν πραγματικά μπροστά οι μηχανές της οικονομίας
Την πεποίθηση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μεγάλη στρατηγική ήττα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στις ευρωεκλογές και κυρίως στις εθνικές εκλογές» εξέφρασε ο Κωστής Χατζηδάκης λέγοντας ότι «οι Έλληνες θα τιμωρήσουν τη δημαγωγία, τα ψέματα, τον κυνισμό και την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξη του στο ΑΜΝΑ εκτιμά πως «το μόνο θετικό από το πέρασμα αυτής της κυβέρνησης είναι ότι τελειώνουμε με τις μαγικές συνταγές και τις χίμαιρες» και υποστήριξε πως για τη ΝΔ στόχος είναι η πολιτική αλλαγή.
«Ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα με μια κυβέρνηση έτοιμη προγραμματικά, στελεχιακά και πολιτικά. Οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη Ελλάδα και μπορούμε να το πετύχουμε».
Ο κ. Χατζηδάκης έθεσε και το δίλημμα των εκλογών καλώντας τους πολίτες να διαλέξουν «αν θα κρατήσουμε δικαίωμα να ελπίζουμε και να προχωρούμε ή θα συμβιβαστούμε με το τέλμα ως εθνικό μας πεπρωμένο» προσθέτοντας πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πλέον μπορούν να συγκρίνουν».
Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας ο κ. Χατζηδάκης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως πήρε από τους πολίτες 10 και επιστρέφει 1, συμπληρώνοντας πως η Ελλάδα παραμένει ουραγός στην Ευρώπη με την οικονομία της να σέρνεται.
«Οι τράπεζες έχουν χάσει το 90% της αξίας τους και τα κόκκινα δάνεια παραμένουν στα ύψη. Καμιά μεγάλη επένδυση δεν προχωρά και ακόμα συζητάμε πότε θα ξεκινήσει το Ελληνικό Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση και γι' αυτά πανηγυρίζουν με τον γνωστό κυνισμό τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το βλέπετε άλλωστε και στις δημοσκοπήσεις:
Οι επικοινωνιακές παραστάσεις του κ. Τσίπρα δεν έπεισαν και γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει σε σοβαρή ήττα!» υποστηρίζει.
Επισημαίνοντας πως η μείωση των φόρων είναι βασικό θεμέλιο της πολιτικής της ΝΔ, ο κ. Χατζηδάκης τονίζει, την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να εφαρμόσει ένα δικό του πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων στη δημόσια διοίκηση, στη δικαιοσύνη, στην παιδεία, στην υγεία που θα εφαρμοστεί τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής της ΝΔ.
«Πιστεύουμε ότι μόνο με ένα άλλο μείγμα πολιτικής με λιγότερούς φόρους, λιγότερες δαπάνες και επενδύσεις θα πάρουν πραγματικά μπροστά οι μηχανές της οικονομίας.
Η μείωση των φόρων είναι συνεπώς βασικό θεμέλιο της πολιτικής μας.
Επιπλέον τα μέτρα που έχουμε εξαγγείλει είναι κοστολογημένα και συνοδεύονται από αντίστοιχη μείωση δαπανών για να μην προκαλέσουν δημοσιονομικές ανισορροπίες» τονίζει
Τέλος για τα εθνικά θέματα και κυρίως για το Σκοπιανό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει πως το κόμμα του θα δώσει μάχη μέσα στη Βουλή για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης