Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προετοιμάζονται και στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία την Δευτέρα 7/1

Προετοιμάζονται και στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία την Δευτέρα 7/1
Ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι, θα προχωρήσει στην υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών
Ως προάγγελος πολιτικών εξελίξεων  θεωρείται η δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Σαμοθράκη σήμερα (6/1/2018).
Ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι, θα προχωρήσει στην υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ως «κάτι που εγώ κρίνω εθνικά ωφέλιμο και είναι εθνικά ωφέλιμο», σημειώνοντας ότι για να γίνει αυτό «δεν θα δειλιάσω απέναντι στο πολιτικό κόστος και όποιο ρίσκο».
«Εντός της χώρας να στείλω το μήνυμα ότι μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι, και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων, ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα, δεν πρόκειται, ούτε το έκανα τα 3,5 αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως Πρωθυπουργός, να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο.
Θα υπερασπιστώ και θα υπερασπιστούμε αυτό που θεωρούμε και που είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
Αύριο (7/1) στις 12:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μεν προγραμματισμένη αλλά αποκτά άλλη σημασία πλέον, λόγω των εκτιμήσεων για αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.
Εξάλλου, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι, λόγω της επίσπευσης των διαδικασιών στη FYROM, η Συμφωνία των Πρεσπών να έλθει στην ελληνική Βουλή στα τέλη Ιανουαρίου, οπότε και ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζει τις κινήσεις του ενόψει πιθανής αποχώρησης των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης