Τελευταία Νέα
Διεθνή

Anadolu: Νέα συνάντηση Putin - Erdogan μέσα στον Ιανουάριο- Στο επίκεντρο η Συρία και η αποχώρηση των ΗΠΑ

Anadolu: Νέα συνάντηση Putin - Erdogan μέσα στον Ιανουάριο- Στο επίκεντρο η Συρία και η αποχώρηση των ΗΠΑ
Οι δύο ηγέτες είχαν συναντηθεί την τελευταία φορά στο περιθώριο της Συνόδου της G20 την 1η Δεκεμβρίου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής
Νέα συνάντηση Putin - Erdogan προγραμματίζουν Ρωσία και Τουρκία μέσα στον Ιανουάριο με κύριο θέμα συζήτησης της αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία.
Η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu.
Putin και Erdogan συμφώνησαν ότι μια δεύτερη συνάντηση για το θέμα της Συρίας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σύντομα, επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik.
Οι δύο ηγέτες είχαν συναντηθεί την τελευταία φορά στο περιθώριο της Συνόδου της G20 την 1η Δεκεμβρίου στο Μπουένος ¨Άιρες της Αργεντινής.
Το γραφείο τύπου της τουρκικής προεδρίας επιβεβαίωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι ο Erdogan σκοπεύει να επισκεφθεί τη Ρωσία μέσα στον Ιανουάριο.
«Ο πρόεδρός μας θα επισκεφθεί τη Ρωσία τον Ιανουάριο. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί» αναφέρει η ανακοίνωση από την τουρκική πλευρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης