Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: H Lockheed θα συνεργαστεί με τους φίλους του Καμμένου

Γεωργιάδης: H Lockheed θα συνεργαστεί με τους φίλους του Καμμένου
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σήκωσε το γάντι και ζήτησε από τον Αδ. Γεωργιάδη να αποκαλύψει τα ονόματα στα οποία αναφέρεται
Σοβαρές αιχμές κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου άφησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Ολομέλειας στη Βουλή.
Ο Αδ. Γεωργιάδης είπε ότι οι εκπρόσωποι των εταιρειών που θα συνεργαστούν με την Lockheed, είναι φίλοι του Πάνου Καμμένου.
«Αυτό που έχει συμβεί είναι εξωφρενικό. Μας είπατε ότι δεν συζητήσατε την τροπολογία επειδή δεν ήσασταν στην  Ελλάδα, δηλαδή επειδή ήσασταν στο πάρτι της κόρης του εμίρη, η Ελλάδα και η Βουλή δεν έπρεπε να μάθουν ότι θα φέρνατε αντισταθμιστικά ωφελήματα», είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.
«Τσίπρας και Καμμένος έλεγαν ότι επί εποχής δικής τους δεν θα υπάρχουν ποτέ αντισταθμιστικά ωφελήματα. Είπατε ότι την επιλογή των εταιρειών θα την κάνει η Lockheed. Ξέρουμε ότι συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες στην Ελλάδα, δικών σας ανθρώπων πολύ φίλων σας, που σας έχουμε δει και σε φωτογραφίες μαζί τους. Μη μας λέτε ότι η Lockheed θα επιλέξει. Ξέρουμε με ποιον συνεργάζεται στην Ελλάδα και ξέρουμε ποιος θα πάρει τα λεφτά. Σας το λέω για να μη μας θεωρείτε χαζούς. Μη μας κοροϊδεύετε, κ. Καμμένε», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σήκωσε το γάντι και ζήτησε από τον Αδ. Γεωργιάδη να αποκαλύψει τα ονόματα στα οποία αναφέρεται.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Πάνος Καμμένος: «Να πείτε τα ονόματα που ξέρετε τώρα».
Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν ερχόσασταν στην Επιτροπή Εξοπλισμών όπου είναι κλειστά τα πρακτικά και δεν είναι στην τηλεόραση, θα μπορούσαμε, κ. Καμμένε, να τα πούμε τα ονόματα.
Παρακάμψατε τον νόμο.
Θα φέρετε την τροπολογία στην Επιτροπή Εξοπλισμών όπως προβλέπει ο νόμος, που είναι κλειστή η συνεδρίαση, και τότε θα πούμε τα ονόματα, όχι στην Ολομέλεια για να θίγουμε ανθρώπους».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης