Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Ανεπιθύμητη η Merkel – Εκφράζει τη μνημονιακή καταστροφή και την άγρια λιτότητα στην Ελλάδα

Λαϊκή Ενότητα: Ανεπιθύμητη η Merkel – Εκφράζει τη μνημονιακή καταστροφή και την άγρια λιτότητα στην Ελλάδα
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης 10/1 και πορεία στο Μαξίμου διοργανώνει η ΛΑΕ
Ανεπιθύμητη χαρακτηρίζει η Λαϊκή Ενότητα την καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel, η οποία από αύριο Πέμπτη 10/1 θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα υποστηρίζει πως η Merkel είναι ανεπιθύμητη διότι εκφράζει τη μνημονιακή καταστροφή και την άγρια λιτότητα στην Ελλάδα και προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις 18:00 αύριο Πέμπτη 10/1 το απόγευμα και πορεία προς το Μαξίμου.
«Η Άνγκελα Μέρκελ φτάνει στην Ελλάδα στις 10 Ιανουαρίου 2019, για να γίνει δεκτή με τιμές υποτελούς χώρας προς κυρίαρχη, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και από όλο το πολιτικό μνημονιακό κατεστημένο.
Η καγκελάριος της Γερμανίας όμως είναι αυτή, που εξέφρασε και εκφράζει την μνημονιακή καταστροφή στην Ελλάδα και την άγρια λιτότητα, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, την διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας, την αντιδημοκρατική εκτροπή και την κατάργηση των στοιχειωδών κοινωνικών δικαιωμάτων.
Επιπλέον η Άνγκελα Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη σε αυτόν τον τόπο και στον ελληνικό λαό:
- Αφού η Γερμανία δεν επιστρέφει το υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο στη χώρα, δεν καταβάλλει τις πολεμικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές και τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας.
- Για τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που επιβλήθηκαν για να σωθεί το ευρώ και οι ευρωπαϊκές τράπεζες.
- Γιατί ο πραγματικός σκοπός της έλευσης της στην Ελλάδα, είναι να πιέσει για να «περάσει» από την Βουλή, η ΝΑΤΟϊκή και ασύμφορη, «Συμφωνία των Πρεσπών».
Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τον ελληνικό λαό να εκφράσει την αντίδραση του στην άφιξη της Άνγκελα Μέρκελ με αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Η Λαϊκή Ενότητα μαζί με άλλες αριστερές, προοδευτικές και αντιμνημονιακές συλλογικότητες, καλεί όλους και όλες, σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια, την Πέμπτη 10/01/2019 στις 6 μ.μ. και στην πορεία προς το Μαξίμου που θα ακολουθήσει» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης