Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nikkei: Σε μείωση της παραγωγής των νέων iPhones κατά 10%, προχωρά η Apple

Nikkei: Σε μείωση της παραγωγής των νέων iPhones κατά 10%, προχωρά η Apple
Σε μείωση της παραγωγής των νέων της iPhones κατά 10%, φέρεται να έχει προχωρήσει η Apple, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Nikkei Asian Review»
Σε μείωση της παραγωγής των νέων της iPhones κατά 10%, φέρεται να έχει προχωρήσει η Apple, η οποία την περασμένη εβδομάδα περιέκοψε την πρόβλεψή της για τα έσοδα πρώτου τριμήνου, όπως αναφέρει σημερινό (9/1/2019) δημοσίευμα της «Nikkei Asian Review».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στα τέλη του περασμένου μήνα, η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές της να περιορίσουν την παραγωγή των μοντέλων XS, XS Max και XR.
Σύμφωνα με τη «Nikkei», που επικαλείται πηγές με γνώση της κατάστασης, η έκκληση αυτή ήρθε πριν την υποβάθμιση του guidance.
Ο συνολικός όγκος παραγωγής τόσο των παλαιών όσο και των καινούριων iPhones αναμένεται έτσι να μειωθεί στο εύρος των 40 - 43 εκατ. μονάδων στο τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου, έναντι της προηγούμενης εκτίμησης για 47 - 48 εκατ.
Στις προσυνεδριακές συναλλαγές, πάντως, η μετοχή της Apple σημειώνει ήπια άνοδο 0,5%.
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, οι μετοχές του τεχνολογικού κολοσσού υπέστησαν ένα ευρύ sell off μετά την υποβάθμιση των προβλέψεων για τα έσοδα τριμήνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης