Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσίκης: Οι ΑΝΕΛ φεύγουν από την κυβέρνηση – Δεδομένο το διαζύγιο με το ΣΥΡΙΖΑ

Κατσίκης: Οι ΑΝΕΛ φεύγουν από την κυβέρνηση – Δεδομένο το διαζύγιο με το ΣΥΡΙΖΑ
Θα καταψηφίσουμε την κυβέρνηση Τσίπρα αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης είπε ο κ.Κατσίκης
Την θέση ότι το διαζύγιο των ΑΝΕΛ με το ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκης, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φεύγουν από την κυβέρνηση.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Κατσίκης υποστήριξε ότι το «διαζύγιο» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, είναι δεδομένο και αυτό δεν είναι που ακούγεται για πρώτη φορά, καθώς οι ΑΝΕΛ το έχουν διατυπώσει επανειλημμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Κληθείς να απαντήσει για το πότε το διαζύγιο αυτό θα γίνει πραγματικότητα, ο κ.Κατσίκης είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει σήμερα μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος ή την Δευτέρα μετά την συζήτηση στη Βουλή για τα εξοπλιστικά ή λίγο αργότερα, αλλά, όπως υποστήριξε «αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι το «διαζύγιο», είναι δεδομένο».
Επιπλέον, ο κ.Κατσίκης τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός τη ζητήσει από την ελληνική Βουλή, αναφέροντας πως το κόμμα του θα προχωρήσει συντεταγμένα στις όποιες ενέργειες και πως μόνο ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει διαφοροποιήσει τη στάση του.
Ερωτηθείς δε αν θα υπάρξουν διαγραφές σε όσους διαφωνούν, απάντησε ότι αυτό δεν είναι δική του αρμοδιότητα, αλλά του προέδρου των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης