Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυξάνει τις τιμές των συνδρομών η Netflix - «Άλμα» άνω του 5% για τη μετοχή

tags :
Αυξάνει τις τιμές των συνδρομών η Netflix - «Άλμα» άνω του 5% για τη μετοχή
Σε αύξηση των τιμών της για τις αμερικανικές συνδρομές κατά 13% - 18%, προχώρησε η Netflix
Σε αύξηση των τιμών της για τις αμερικανικές συνδρομές κατά 13% - 18%, ανακοίνωσε σήμερα (15/1/2019) ότι προχώρησε η Netflix, καθώς η υπηρεσία streaming βίντεο επενδύει σε πρωτότυπο περιεχόμενο και στη διεθνή της επέκταση.
Η Netflix αύξησε την τιμή στο standard πακέτο, που είναι και το πιο δημοφιλές, στα 12,99 δολάρια τον μήνα από 10,99 δολ. προηγουμένως.
Το κορυφαίο πακέτο, το οποίο επιτρέπει streaming σε τέσσερις οθόνες υψηλής ευκρίνειας, θα αυξηθεί στα 15,99 δολάρια από 13,99 δολάρια τον μήνα, ενώ η χρέωση για το βασικό πακέτο θα ανέλθει στα 8,99 δολάρια από 7,99 δολάρια.
Οι αυξήσεις των τιμών θα εφαρμοστούν σε όλα τα υπάρχοντα μέλη τους επόμενους μήνες και άμεσα σε όλα τα νέα μέλη, διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της η Netflix.
Αυτή είναι η πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2017 που η Netflix αύξησε τις τιμές για τους συνδρομητές της στις ΗΠΑ, ενώ πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία της η πλατφόρμα, πριν από περισσότερο από μια δεκαετία.
Η μετοχή της Netflix, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει τριμηνιαία αποτελέσματα την Πέμπτη (17/1), σημειώνει -περί τις 17:30- άνοδο 5,8% στα 351,9 δολάρια.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης