Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Νιώθω προδομένος από τον Τσίπρα - Η Συμφωνία των Πρεσπών θα μπλοκαριστεί στο Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών

Καμμένος: Νιώθω προδομένος από τον Τσίπρα - Η Συμφωνία των Πρεσπών θα μπλοκαριστεί στο Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών
Ο τέως υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αποκάλεσε «διακινητή της τσάντας του Γιώργου Παπανδρέου» τον Νίκο Κοτζιά
Στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου βρέθηκε τόσο ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο ήταν κυβερνητικοί εταίροι για τέσσερα χρόνια.
Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα μπλοκαριστεί στο Συμβούλιο Άμυνας των Ηνωμένων Εθνών.
«Φεύγω από την κυβέρνηση τώρα που έρχεται η Συμφωνία των Πρεσπών από τα Σκόπια στην Αθήνα» διευκρινίζοντας πως δεν μπορούσε να φύγει από την κυβέρνηση το καλοκαίρι, εξηγώντας πως «η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων».
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι η Συμφωνία Κοτζιά που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή.

Αιχμές κατά Κοτζιά και Τσίπρα

Από τα βέλη του κ. Καμμένος δεν γλύτωσε -όπως ήταν αναμενόμενο- ο κ. Κοτζιάς, τον οποίο και αποκάλεσε «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη».
Ο ίδιος δήλωσε προδομένος από τον πρωθυπουργό με τον οποίο συγκυβερνούσε μέχρι πρόσφατα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στο θέμα των Σκοπίων δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές όταν αρχικά ήταν να συζητηθεί αρχικά το θέμα της Συμφωνίας α) μετά τις εκλογές και δεν έγινε και β) όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο και έρχεται τώρα στη Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης