Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φρούριο η Αθήνα για το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Σύνταγμα (20/1)

Φρούριο η Αθήνα για το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Σύνταγμα (20/1)
Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης από το βράδυ του Σαββάτου (19/1) στο κέντρο της Αθήνας
Επί ποδός θα βρίσκονται αύριο (20/1) περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ και drones ενόψει του συλλαλητηρίου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών που έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 στο Σύνταγμα.
Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγαλειώδης καθώς εκατοντάδες πούλμαν από όλη της Ελλάδα αναμένεται να φτάσουν αύριο το πρωί στην Αθήνα με χιλιάδες πολίτες για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών που κατατέθηκε σήμερα (19/1) στη Βουλή από τον Αλέξη Τσίπρα.
Όλα τα πούλμαν με τους διαδηλωτές που προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα θα συνοδεύονται από περιπολικά της αστυνομίας από τα διόδια των Αφιδνών ενώ αυτά από την Πελοπόννησο από τα διόδια της Ελευσίνας.
Σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν επεισόδια η αστυνομία αναμένεται να αποκλείσει με κλούβες την πρόσβαση σε συγκεκριμένα σημεία στο κέντρο της Αθήνας καθώς την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί και αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια.

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης από το βράδυ του Σαββάτου 

Η ΕΛ.ΑΣ σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι λόγω του συλλαλητηρίου θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όπως απαγόρευση στάσης-στάθμευσης από τις 22:00 του Σαββάτου (19/1) και διακοπή κυκλοφορίας από τις 06:00 της Κυριακής (20/1) στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών κ.λπ.).
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Η ΕΛ.ΑΣ παρακαλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής, το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης