Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Θα πάω στο Σύνταγμα γιατί ο Τσίπρας πρέπει να φάει ένα «χαστούκι» και να δει απέναντί του πλήθος

Λεβέντης: Θα πάω στο Σύνταγμα γιατί ο Τσίπρας πρέπει να φάει ένα «χαστούκι» και να δει απέναντί του πλήθος
"Θα παραπέμψουμε σε δίκη όσους πήγαν στις Πρέσπες και υπέγραψαν την Συμφωνία αυτή", τόνσιε ο Β. Λεβέντης
Στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα βρεθεί και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος δήλωσε ότι αυτό που πάει να κάνει ο Α. Τσίπρας είναι προσοδία.
Ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε πως «οπωσδήποτε θα είμαι στο Σύνταγμα, δεν μπορεί να λείπω.
Όχι γιατί περιμένω ότι θα φοβηθεί ο Τσίπρας ή θα αλλάξει γνώμη, αλλά γιατί πρέπει να φάει ένα «χαστούκι», να δει μέγα πλήθος απέναντί του γιατί δεν πρέπει να διαπράξει προδοσία».
Όπως είπε, αυτό που πάει να κάνει ο Α. Τσίπρας με την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι προδοσία, είναι κάτι που δεν θέλει ο λαός.
«Δεν πρέπει να κάνει κάτι  που δεν θέλει ο λαός, κάτι που το κεφάλι τους το κλούβιο πιεστικά επιδιώκει, κόντρα στη θέληση ενός λαού, θέλουν να προχωρήσουν σε μία συμφωνία χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.
Ακόμη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επεσήμανε ότι «εμείς θα ακυρώσουμε την Συμφωνία με διάγγελμα στα Ηνωμένα Έθνη, θα κάνουμε και δημοψήφισμα, έστω εκ των υστέρων, και θα παραπέμψουμε σε δίκη όσους πήγαν στις Πρέσπες και υπέγραψαν την Συμφωνία αυτή».
«Στη Βουλή θα πω ότι αν ο Τσίπρας επιμείνει στην προδοσία, θα ορκιστώ ότι θα ακυρώσουμε τις Πρέσπες» πρόσθεσε και εκτίμησε ότι η συμφωνία θα περάσει με τρόπο κουρελού, με συντρίμμια και παραμαζώματα, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Όπως είπε , η ΝΔ δεν είναι άμοιρη ευθυνών.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης