Επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα: Οι ακραίοι που πηγαίνουν στα συλλαλητήρια είναι αυτοί που σε έκαναν πρωθυπουργό

Επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα: Οι ακραίοι που πηγαίνουν στα συλλαλητήρια είναι αυτοί που σε έκαναν πρωθυπουργό
Μετά το αρχικά «πολιτισμένο διαζύγιο» Τσίπρα Καμμένου άρχισε ο πόλεμος ανάμεσα στους δύο πρώην εταίρους…
Μετά το αρχικά «πολιτισμένο διαζύγιο» Τσίπρα Καμμένου άρχισε ο πόλεμος ανάμεσα στους δύο πρώην εταίρους…
Μετά το σημερινό συλλαλητήριο και την επέμβαση των Ματ με δακρυγόνα κατά δέκα κουκουλοφόρων και του πλήθους που διαδήλωνε κατά της συμφωνίας των Πρεσπών ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter κήρυξε την αρχή του «πολέμου» με τον πρωθυπουργό..
Στην ανάρτησή του, ο Π. Καμμένος δημοσίευσε μια εικόνα που δείχνει τους πρώην κυβερνητικούς εταίρους να κάθονται στα υπουργικά έδρανα με τον πρωθυπουργό να λέει ψιθυριστά στον πρώην υπουργό Άμυνας:
«Ακραίοι πηγαίνουν στα συλλαλητήρια», ενώ ο κ. Καμμένος απαντά:
«Αυτοί που σε έκαναν Πρωθυπουργό».Casus Belli

Εξάλλου σαφές μήνυμα στον Α. Τσίπρα να απομακρύνει άμεσα από την κυβέρνηση υπουργούς που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, έστειλε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος, κάνοντας λόγο για «casus belli».
Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει από την κυβέρνηση υπουργούς που προέρχονται από το κόμμα του (Κουντουρά, Κουίκ, Κόκκαλη, Χρυσοβελώνη), τότε η ΚΟ των ΑΝΕΛ θα μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αν ο Τσίπρας δεν απομακρύνει τα στελέχη των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, όπως Κουίκ και Χρυσοβελώνη, που κατέχουν υπουργικές θέσεις, έστω κι αν δεν έχουν ανταλλάξει τις θέσεις τους η ΚΟ μας θα του μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η κ. Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης ενώ είχαν συμφωνήσει μαζί του για τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών, άλλαξαν στάση ξαφνικά και τάχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Τέρενς Κουίκ  παρόλο που τον έκανε δύο φορές υπουργό, χρησιμοποιήσει αυτές τις θέσεις για να τον “χτυπήσει” και να του γυρίσει την πλάτη.
Όπως ανέφερε «ο Κουίκ πριν έρθει στους ΑΝΕΛ πολεμούσε με κάθε τρόπο τον Τσίπρα, ενώ η Χρυσοβελώνη παρακαλούσε όλο το καλοκαίρι να τη διορίσουμε υπουργό».
Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Καμμένος σημείωσε εκ νέου ότι έχει αλλοιωθεί το κείμενο της συμφωνίας που έφτασε στην Βουλή και δεν είναι το ίδιο με αυτό που συμφώνησαν αρχικά Τσίπρας – Zaev, καθώς περιέχει τέσσερις τροπολογίες.
«Το κείμενο που θα έρθει στη Βουλή δεν είναι το ίδιο με αυτό που υπέγραψε ο Κοτζιάς, είναι αλλοιωμένο», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «αν υπογράψει ο Προκόπης Παυλόπουλος τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν πρώτα δεν την έχει υπογράψει ο πρόεδρος των Σκοπίων, θα συμμετέχει στη συνταγματική εκτροπή».
Κατά τον ίδιο, «με τη συμφωνία των Πρεσπών παραβιάζεται το ίδιο το Σύνταγμα των Σκοπίων, γιατί δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου της χώρας», και μάλιστα «πέρασε στην ΠΓΔΜ διά συνταγματικής εκτροπής».
Ακόμη, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι  ο  πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ συνεχίζει να κάνει λόγο για "Μακεδόνες" και μειονότητα, παραβιάζοντας τη συμφωνία.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS