Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Πρόθεση μας να χρησιμοποιήσουμε όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Γεωργιάδης: Πρόθεση μας να χρησιμοποιήσουμε όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Εάν η Συμφωνία ψηφιστεί, δεν θα μπορεί να αλλάξει ποτέ υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι πρόθεση της ΝΔ είναι να χρησιμοποιήσει όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα που διαθέτει για να θέσει τους πάντες προ των ευθυνών τους ενόψει της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί πως η ΝΔ κινείται στο να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση για τη στάση της ΝΔ αναμένεται να ληφθεί σήμερα το πρωί σε σύσκεψη της ΝΔ υπό τον πρόεδρο της Κ. Μητσοτάκη και πιθανόν να γνωστοποιηθεί από τον ίδιο τον κ.Μητσοτάκη κατά την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε πως εάν η Συμφωνία ψηφιστεί, δεν θα μπορεί να αλλάξει ποτέ.
Αναφερόμενος στον Π. Καμμένο και στη στάση που τηρεί τις τελευταίες ημέρες επί του θέματος, ο κ.Γεωργιάδης είπε πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φέρει μεγαλύτερες ευθύνες για το εθνικό αυτό ζήτημα από τον Αλέξη Τσίπρα.
Ερωτηθείς αν γνωρίζει ότι επίκειται κάποια παρέμβαση από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε άγνοια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης