Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η κυβέρνηση περνάει με +153 την συμφωνία των Πρεσπών με το 70% των πολιτών να είναι αντίθετοι – Μαύρη κηλίδα στην ελληνική ιστορία

Η κυβέρνηση περνάει με +153 την συμφωνία των Πρεσπών με το 70% των πολιτών να είναι αντίθετοι – Μαύρη κηλίδα στην ελληνική ιστορία
Οι σκοπιανοί έχτισαν πάνω στην παραχάραξη της ιστορίας, δημιούργησαν ένα ψευδεπίγραφο κράτος παρία που όσο ήταν ενσωματωμένο στην Γιουγκοσλαβία σιωπούσαν.
Οι 153 ή 154 βουλευτές που θα ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου 2019 την συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα κάνουν λόγο για ιστορική συμφωνία, για την ανατολή μιας νέας περιόδου διμερών σχέσεων με την FYROM.
Την ίδια στιγμή οι σκοπιανοί ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει τις συνταγματικές αλλαγές και τροποποιήσεις καθώς σε ορισμένα εδάφια του Συντάγματος τους συνεχίζουν να αναφέρονται ως "Μακεδονία". 

Όμως η αλήθεια είναι ότι το 70% των ελλήνων είναι ξεκάθαρα κατά της απαράδεκτης συμφωνίας των Πρεσπών και μόλις το 12% με 15% τάσσεται υπέρ της συμφωνίας για την αλλαγή του ονόματος σε Βόρειο Μακεδονία.
Ίσως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μια κυβέρνηση κατ΄ επίφαση αριστερή παραβιάζει τις βασικές αρχές της δημοκρατίας που είναι η πλειοψηφία.
Η καθολική πλειοψηφία των ελλήνων τάσσονται κατά της απαράδεκτης συμφωνίας των Πρεσπών και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί το 12% με 15% των ελλήνων που την υποστηρίζουν τάσσεται υπέρ.
Αυτό δεν αποτελεί δημοκρατική πράξη αλλά ωμή, κατάφορη παραβίαση των βασικών θεμελιωδών αρχών.  
Τα 20 βασικά άρθρα της Συμφωνίας των Πρεσπών που θα ψηφιστεί από την ελληνική βουλή από 153 ή 154 βουλευτές αποτελούν ιστορική υποκρισία.
Οι σκοπιανοί έχτισαν πάνω στην παραχάραξη της ιστορίας, δημιούργησαν ένα ψευδεπίγραφο κράτος παρία που όσο ήταν ενσωματωμένο στην Γιουγκοσλαβία σιωπούσαν.
Ξαφνικά σλάβοι και αλβανοί καθώς αυτή είναι η βασική πληθυσμιακή σύνθεση της FYROM αυτοανακηρύσσονται «Μακεδόνες» μιλούν την «Μακεδονική γλώσσα».
Από πότε ιστορικά τα σλαβικά είναι μακεδονική γλώσσα.
Ορθώς υποστηρίζεται ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί παραχώρηση του κυριαρχικού δικαιώματος της Ελλάδος αμφισβητώντας την εθνική, ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά της πατρίδας μας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όσοι ψηφίσουν την απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών θα μείνουν στην ιστορία ως μιαροί επειδή εναντιώθηκαν στην θέληση της πλειοψηφίας και της ιστορίας.
Ακόμη και εάν κάποιος δεν σέβεται την ελληνική ιστορία, δεν μπορεί να παραβλέπει ότι το 70% και πλέον των ελλήνων πολιτών είναι ενάντιοι σε αυτή την ιστορική ντροπή.
Η συμφωνία Ελλάδος και FYROM αποτελεί ένα κείμενο ντροπής, αίσχους, ιστορικής προσβολής, ανευθυνότητας, παραχάραξης και απαξίωσης των αγώνων του έθνους.
Αυτό που δεν πέτυχαν οι κομμουνιστές…το πέτυχε ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που ξεκάθαρα δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Η αποδοχή του ονόματος Βόρεια Μακεδονία αποτελεί προδοσία στους ελληνικούς αγώνες, αποτελεί ατίμωση στην ελληνική ιστορία, αποτελεί προσβολή στις παραδόσεις και στα ιδανικά των ελλήνων της Βορείου Ελλάδος, των γνήσιων μακεδόνων.
Ιστορικά οι κομουνιστές τις σκοτεινές περιόδους πριν τον εμφύλιο πόλεμο είχαν διαδραματίσει ρόλο αισχρό στα συμφέροντα της πατρίδας, εμφορούνταν από τον διεθνισμό…ωστόσο ακόμη και αυτοί ενώ αναγνώριζαν τους «μακεδόνες» δεν τόλμησαν να παραχαράξουν την ιστορία.
Φθάνοντας στο σήμερα
Το κείμενο της συμφωνίας Ελλάδος με FYROM δεν είναι μια ιστορική συμφωνία είναι μια ιστορική ανοησία που δυστυχώς ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.
Ποδοπατώντας τους ιστορικούς αγώνες των μακεδονομάχων απέναντι στους κομιτατζήδες της Βουλγαρίας και στους αγώνες για την ανεξαρτησία της Μακεδονίας από τον τουρκικό ζυγό η Ελλάδα αποδέχθηκε στα βόρεια σύνορα της χώρα που θα ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία, αποδέχθηκε την ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα και αποδέχθηκε την ανύπαρκτη μακεδονική ιθαγένεια.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία το 64% των πολιτών της FYROM είναι σλαβομακεδόνες, το 25% αλβανοί, 4% τούρκοι και 2,8% ρομά.
Επίσης το 33% του πληθυσμού είναι ισλαμιστές και το 64% χριστιανοί.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα εγκλιμάτισε και ατίμασε την ιστορία της.  
Από πότε οι αλβανοί είναι μακεδόνες;
Από πότε οι ρομά είναι μακεδόνες;
Από πότε οι σλάβοι είναι μακεδόνες;
Στο κείμενο της συμφωνίας μεταξύ άλλων ζητείται να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία ιστορίας θα ζητήσουν και από την Ελλάδα να διαγράψει την ιστορία της;
Θα διαγράψουν από την ελληνική ιστορία τους μακεδονικούς αγώνες;
Θα διαγράψουν από την ιστορία τον Παύλο Μελά και την θυσία του;
Όμως πέραν από την ιστορική πλαστογραφία η Ελλάδα αποδέχθηκε να παραχαράξει και ατιμάσει την ιστορία της μόνο και μόνο για να ενταχθεί η FYROM στο ΝΑΤΟ και αργότερα στην ΕΕ.
Μιλούν για διαφορετικές ιστορίες αλλά πουθενά δεν έγινε αναφορά για τον Μέγα Αλέξανδρο πάνω στον οποίο χτίστηκε ιστορική πλαστογραφία των σλάβων της νότιας πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Στο κείμενο της συμφωνίας αναφέρονται ανοησίες περί οικονομικής συνεργασίας.
Η Ελλάδα είχε διεισδύσει στην FYROM, μέσω της Εθνικής τράπεζας ήλεγχε την οικονομία της χώρας αλλά ο αλυτρωτισμός όχι δεν μειώθηκε αλλά διογκώθηκε.
Το φαιδρό επιχείρημα ότι πλέον δεν θα ονομάζονται σκέτο Μακεδονία, όπως πολλά κράτη διεθνώς τους έχουν αναγνωρίσει αλλά Βόρεια Μακεδονία και αυτό το λέει επίσημη ελληνική κυβέρνηση σε νομικό κείμενο όπως είναι συμφωνία αποδεικνύει ότι έχει συντελεστεί προδοσία.
Κανένας έλληνας δεν είναι υπερήφανος για ότι έχει συμβεί.
Προφανώς και κανείς δεν θέλει το κακό του λαού της FYROM αλλά δεν μπορεί ένα ανύπαρκτο κρατίδιο σλάβων, αλβανών, τούρκων και ρομά να αποκτούν εθνική ταυτότητα ως μακεδόνες.
Η κοινωνία θα πρέπει με πειστικό και δημοκρατικό τρόπο να πει ξεκάθαρα όχι σε αυτό το αίσχος σε αυτή την ιστορική ντροπή.
Τα πολιτικά κόμματα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσουν την συμφωνία της ντροπής.
Όποιος δεν το πράξει θα έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική ιστορία όχι ως πατριώτης αλλά ως επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα.
Είτε είναι σύμμαχοι, είτε δεν είναι σύμμαχοι οι σκοπιανοί δεν κάνει καμία σημασία για την Ελλάδα.
Όχι στα ψευδεπίγραφα επιχειρήματα, όχι στην αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης