Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος: Δεν θέλουμε εχθρική αντιπαράθεση με τον Π. Καμμένο – Δεν ήταν σικέ το διαζύγιο

Κατρούγκαλος: Δεν θέλουμε εχθρική αντιπαράθεση με τον Π. Καμμένο – Δεν ήταν σικέ το διαζύγιο
Οι ιδεολογικές διαφορές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που καλύπτονταν από το συμφωνημένο στόχο για έξοδο από τα μνημόνια δεν μπορούν να καλυφθούν πια είπε ο κ.Κατρούγκαλος
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί μια εχθρική αντιπαράθεση με τον Π. Καμμένο διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος αναφερόμενος στις αιτιάσεις που διατύπωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο πλαίσιο της συζήτησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Αποδεικνύεται πόσο μακριά από την πραγματικότητα είναι το αφήγημα ότι επρόκειτο για σικέ διαζύγιο.
Προκύπτει ότι οι ιδεολογικές διαφορές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καλύπτονταν από το συμφωνημένο στόχο για την έξοδο από τα μνημόνια δεν μπορούν να καλυφθούν πια.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε για τίποτα.
Όλα τα γνωρίζει ο κ. Καμμένος κι όλα είναι καθαρά.
Δεν θέλουμε εχθρική αντιπαράθεση μαζί του» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κατρούγκαλος, επισημαίνοντας ότι «δεν μας αφορούν οι κατηγορίες του γιατί μιλάμε με πολιτικούς όρους».
«Η ΝΔ θέλει να στρέψει τον διάλογο σε μια σκιαμαχία αυτού του είδους, εμείς θέλουμε να τους βάλουμε να μιλήσουν για τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα» τόνισε ο κ.Κατρούγκαλος, ο οποίος ερωτηθείς για το βέτο που προανήγγειλε ο κ.Μητσοτάκης ότι θα ασκήσει στην ΕΕ, ο κ.Κατρούγκαλος ανέφερε ότι «ο πρόεδρος της ΝΔαπείλησε με κάτι που υπάρχει και έχει κατοχυρωθεί στη συμφωνία των Πρεσπών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης