Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εθνική και ιστορική ατίμωση τα 153 ΝΑΙ για την κατασκευασμένη «Βόρεια Μακεδονία σλάβων και αλβανών» και η πολιτική αλητεία Zaev

Εθνική και ιστορική ατίμωση τα 153 ΝΑΙ για την κατασκευασμένη «Βόρεια Μακεδονία σλάβων και αλβανών» και η πολιτική αλητεία Zaev
Η ψήφιση από την ελληνική βουλή του ονόματος Βόρεια Μακεδονία αποτελεί προδοσία στους ελληνικούς αγώνες, αποτελεί ατίμωση στην ελληνική ιστορία, αποτελεί προσβολή στις παραδόσεις και στα ιδανικά των ελλήνων της Βορείου Ελλάδος, των γνήσιων μακεδόνων.
Ο επίλογος μιας μειοδοτικής απόφασης γράφτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2019 όπου 153 βουλευτές, οι 145 διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και 8 ακόμη βουλευτές που στο όνομα της εξουσίας πούλησαν την ιστορία, τις παραδόσεις, την τιμή των ελλήνων.
Οι 153 βουλευτές ενώ εξελέγησαν δημοκρατικά αποφάσισαν φασιστικά καθώς το 70% των ελλήνων έχει ταχθεί ξεκάθαρα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών κατά της μετονομασίας των σκοπιανών σε Βόρεια Μακεδονία.
Την ίδια στιγμή ο Zaev ο σκοπιανός πρωθυπουργός προκλητικά, απαράδεκτα ατιμάζει τους 153, τους γελοιοποιεί, τους ξευτιλίζει, όταν - μετά την ψήφιση από την ελληνική βουλή της συμφωνίας των Πρεσπών - αναφέρει ότι η "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" χαιρετίζει την "Μακεδονοελληνική λύση".
Το Βόρεια Μακεδονία...εξαφανίστηκε....

Ο Zaev είναι ένας πολιτικός τσαρλατάνος, ένας πολιτικός αλήτης αλλά οι 153 που ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να ντρέπονται για τις προκλήσεις των σκοπιανών.
Οι 153 βουλευτές που είπαν ναι από άγνοια, από εξουσιομανία, από ιδιοτελή κίνητρα και κάποιοι λόγω διεθνιστικών αντιλήψεων αποφάσισαν να πουν ΝΑΙ σε μια μιαρή συμφωνία.
 Όμως αποτελεί ψευδαίσθηση εάν πιστεύει κανείς ότι οι σκοπιανοί, σλάβοι και αλβανοί, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, ένα συνονθύλευμα εθνοτήτων θα ονομάζονται «βορειομακεδόνες».
Στο τέλος θα επικρατήσει το σκέτο «μακεδόνες».
Ήδη κάποιοι πολιτιστικοί σύλλογοι και άλλες κινήσεις στην Βόρεια Ελλάδα σκοπιανών, ζητούν να αναγνωριστεί «μακεδονική μειονότητα» στην ελληνική Μακεδονία.
 Οι σκοπιανοί έχτισαν πάνω στην παραχάραξη της ιστορίας, δημιούργησαν ένα ψευδεπίγραφο κράτος παρία που όσο ήταν ενσωματωμένο στην Γιουγκοσλαβία σιωπούσαν.
Ξαφνικά σλάβοι και αλβανοί καθώς αυτή είναι η βασική πληθυσμιακή σύνθεση της FYROM αυτοανακηρύσσονται «Μακεδόνες» μιλούν την «Μακεδονική γλώσσα».
Από πότε ιστορικά τα σλαβικά είναι μακεδονική γλώσσα.
Ορθώς υποστηρίζεται ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί παραχώρηση του κυριαρχικού δικαιώματος της Ελλάδος αμφισβητώντας την εθνική, ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά της πατρίδας μας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όσοι ψήφισαν την απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών θα μείνουν στην ιστορία ως μιαροί επειδή εναντιώθηκαν στην θέληση της πλειοψηφίας και της ιστορίας.
Ακόμη και εάν κάποιος δεν σέβεται την ελληνική ιστορία, δεν μπορεί να παραβλέπει ότι το 70% και πλέον των ελλήνων πολιτών είναι ενάντιοι σε αυτή την ιστορική ντροπή.
Η συμφωνία Ελλάδος και FYROM αποτέλεσε ένα κείμενο ντροπής, αίσχους, ιστορικής προσβολής, ανευθυνότητας, παραχάραξης και απαξίωσης των αγώνων του έθνους.
Αυτό που δεν πέτυχαν οι κομμουνιστές…το πέτυχε ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που ξεκάθαρα δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Η ψήφιση από την ελληνική βουλή του ονόματος Βόρεια Μακεδονία αποτελεί προδοσία στους ελληνικούς αγώνες, αποτελεί ατίμωση στην ελληνική ιστορία, αποτελεί προσβολή στις παραδόσεις και στα ιδανικά των ελλήνων της Βορείου Ελλάδος, των γνήσιων μακεδόνων.
Ιστορικά οι κομουνιστές τις σκοτεινές περιόδους πριν τον εμφύλιο πόλεμο είχαν διαδραματίσει ρόλο αισχρό στα συμφέροντα της πατρίδας, εμφορούνταν από τον διεθνισμό…ωστόσο ακόμη και αυτοί ενώ αναγνώριζαν τους «μακεδόνες» δεν τόλμησαν να παραχαράξουν την ιστορία.
Φθάνοντας στο σήμερα
Το κείμενο της συμφωνίας Ελλάδος με FYROM που ψηφίστηκε από την ελληνική βουλή δεν είναι μια ιστορική συμφωνία είναι μια ιστορική ανοησία που δυστυχώς ελληνική κυβέρνηση ψήφισε ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.
Ποδοπατώντας τους ιστορικούς αγώνες των μακεδονομάχων απέναντι στους κομιτατζήδες της Βουλγαρίας και στους αγώνες για την ανεξαρτησία της Μακεδονίας από τον τουρκικό ζυγό η Ελλάδα αποδέχθηκε στα βόρεια σύνορα της χώρα που θα ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία, αποδέχθηκε την ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα και αποδέχθηκε την ανύπαρκτη μακεδονική ιθαγένεια.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία το 64% των πολιτών της FYROM είναι σλαβομακεδόνες, το 25% αλβανοί, 4% τούρκοι και 2,8% ρομά.
Επίσης το 33% του πληθυσμού είναι ισλαμιστές και το 64% χριστιανοί.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα εγκλιμάτισε και ατίμασε την ιστορία της.  
Από πότε οι αλβανοί είναι μακεδόνες;
Από πότε οι ρομά είναι μακεδόνες;
Από πότε οι σλάβοι είναι μακεδόνες;
Στο κείμενο της συμφωνίας μεταξύ άλλων ζητείται να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία ιστορίας θα ζητήσουν και από την Ελλάδα να διαγράψει την ιστορία της;
Θα διαγράψουν από την ελληνική ιστορία τους μακεδονικούς αγώνες;
Θα διαγράψουν από την ιστορία τον Παύλο Μελά και την θυσία του;
Όμως πέραν από την ιστορική πλαστογραφία η Ελλάδα αποδέχθηκε να παραχαράξει και ατιμάσει την ιστορία της μόνο και μόνο για να ενταχθεί η FYROM στο ΝΑΤΟ και αργότερα στην ΕΕ.
Μιλούν για διαφορετικές ιστορίες αλλά πουθενά δεν έγινε αναφορά για τον Μέγα Αλέξανδρο πάνω στον οποίο χτίστηκε ιστορική πλαστογραφία των σλάβων της νότιας πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Στο κείμενο της συμφωνίας αναφέρονται ανοησίες περί οικονομικής συνεργασίας.
Η Ελλάδα είχε διεισδύσει στην FYROM, μέσω της Εθνικής τράπεζας ήλεγχε την οικονομία της χώρας αλλά ο αλυτρωτισμός όχι δεν μειώθηκε αλλά διογκώθηκε.
Το φαιδρό επιχείρημα ότι πλέον δεν θα ονομάζονται σκέτο Μακεδονία, όπως πολλά κράτη διεθνώς τους έχουν αναγνωρίσει αλλά Βόρεια Μακεδονία και αυτό το λέει επίσημη ελληνική κυβέρνηση σε νομικό κείμενο όπως είναι συμφωνία αποδεικνύει ότι έχει συντελεστεί προδοσία.
Κανένας έλληνας δεν είναι υπερήφανος για ότι έχει συμβεί.
Προφανώς και κανείς δεν θέλει το κακό του λαού της FYROM αλλά δεν μπορεί ένα ανύπαρκτο κρατίδιο σλάβων, αλβανών, τούρκων και ρομά να αποκτούν εθνική ταυτότητα ως μακεδόνες.
Η 25η Ιανουαρίου 2019 αποτελεί ημέρα ιστορικής ατίμωσης, προσβολής, μια μιαρή ημέρα από την εθνική ήττα που υπέστη ο ελληνισμός.

Ειδικός Συνεργάτης
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης