Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση στράτευσης των γυναικών

tags :
Ρήγας: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση στράτευσης των γυναικών
Δηλώσεις Ρήγα για κρίσεις στο στράτευμα, ελληνοτουρκικά, μακεδονικό
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση στράτευσης των γυναικών, ξεκαθάρισε ο  αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας", σχολιάζοντας τη μελέτη του ΕΛΙΑΜΕΠ στην οποία προτείνεται αύξηση της στρατιωτικής θητείας και στράτευση των γυναικών.
«Είμαι πλήρως αντίθετος στην αύξηση της θητείας, που δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Καμία περίπτωση στράτευσης των γυναικών», δήλωσε κατηγορηματικά.

Για τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, είπε:

Είναι προσβλητικό για τους επιλεγέντες στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων να λέγεται ότι το κριτήριο για την επιλογή τους ήταν κομματικό.
Ήταν στρατηγοί στα ανώτατα κλιμάκια όλοι ικανοί, από αυτούς κάποιοι θα έπρεπε να επιλεγούν οπωσδήποτε, είναι σαν πυραμίδα όσο πιο ψηλά φτάνεις τόσο λιγότερες είναι οι θέσεις.
Αν δεν αποστρατευτούν κάποιοι άνθρωποι, δεν μπορούν να ανελιχθούν οι κατώτεροι αξιωματικοί. Δεν τιμά κανέναν να προσβάλει τους ανθρώπους που επιλέχθηκαν.

Για το Μακεδονικό:

Η εκδήλωση για το μακεδονικό στο πολεμικό μουσείο δεν θα γίνει γιατί προτάθηκε άλλη ημερομηνία στους διοργανωτές, επειδή δεν ήταν ελεύθερος ο χώρος τη μέρα που ζητούσαν και απέσυραν την αίτησή τους.
Υπήρχε μία ακροδεξιά καπήλευση της διαμαρτυρίας για το μακεδονικό.
Δεν σημαίνει αυτό ότι όλος ο κόσμος έχει αναφορά στην ακροδεξιά. Με κανέναν τρόπο. Μακριά από μένα αυτή η άποψη. Μακριά και από τον πρωθυπουργό. Το έχει πει και στη Βουλή.
Πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί απέναντι στον θεσμό του ΠτΔ. Αυτό αφορά και τη ΝΔ γιατί στελέχη της είχαν απευθυνθεί στον ΠτΔ ζητώντας του να υπερβεί το ρόλο του. "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει την επανεκλογή του Πρ. Παυλόπουλου", είπε, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση του ΔΣ Βισαλτίας για μη ανακήρυξή του ως επίτιμου δημότη, κάνει λόγο για «εκτροπή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης