Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Τσάμπα μάγκας…

Τσάμπα μάγκας…
Όχι άλλο... κάρβουνο, κ. Πολάκη
Οι επιθέσεις του ενάντια σε δημοσιογράφους και όχι μόνο αποτελούν, πλέον, καθημερινό φαινόμενο.
Οι τραμπουκισμοί και η χρήση εκφράσεων «σας έχω όλους» και «θα σε θάψω στα δύο μέτρα» είναι το σύνηθες.
Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη, ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος, ως φαίνεται έχει αποφασίσει ότι είναι «πολύ μάγκας», ότι αυτός «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του» και ότι θα τα «λέει σταράτα».
Πιθανώς να υπάρχουν και κάποιοι –ψηφοφόροι του ή όχι- για τους οποίους αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι κάτι παραπάνω από αρεστή.
Το πρόβλημα με τον κ. Πολάκη και τη συμπεριφορά του δεν είναι ότι είναι υπουργός και φέρεται με αυτόν τον τρόπο.
Το πρόβλημα με τον κ. Πολάκη είναι ότι θεωρεί πως έχει κάθε δικαίωμα να πουλά μαγκιά και να εκτοξεύει απειλές εναντίον όλων όσων πιστεύει ότι τον αντιπολιτεύονται.
Η παρουσία και η συμπεριφορά του αν δεν ήταν επικίνδυνη, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ακόμη και γραφική.
Βέβαια το γεγονός ότι έχει τη συνεχή στήριξη της κυβέρνησης και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα είναι φυσικό να τον οδηγεί στην αποθράσυνση.
Όμως θα πρέπει να του πει κάποιος ότι ακόμη και εάν έχει δίκιο, ο τρόπος συμπεριφοράς του το διαγράφει, το αναιρεί και ταυτόχρονα δημιουργεί πληθώρα προβλημάτων.
Επίσης καλό θα ήταν να πει κάποιος στον κ. Πολάκη ότι ο τραμπουκισμός και το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» δεν υπήρξαν ποτέ χαρακτηριστικό της Αριστεράς που ο ίδιος υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης