Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος: Εμείς οι Έλληνες ότι μεγάλο και σημαντικό το πετύχαμε ενωμένοι

Παυλόπουλος: Εμείς οι Έλληνες ότι μεγάλο και σημαντικό το πετύχαμε ενωμένοι
Η διχόνοια και ο διχασμός μας στοίχισαν ακριβά υποστήριξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Την θέση ότι οι Έλληνες ότι μεγάλο και σημαντικό το πετύχαμε ενωμένοι διατύπωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναφέροντας πως η διχόνοια και ο διχασμός μας στοίχισαν ακριβά.
«Εμείς, οι Έλληνες, έχουμε ιερό χρέος να υπερασπισθούμε, υπό όρους και συνθήκες αρραγούς ενότητας, τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια, καθώς και την πρόοδο του τόπου, κατ' εξοχήν μέσ' από την θωράκιση του κοινωνικού κράτους και της κοινωνικής δικαιοσύνης» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από το Ναύπλιο, όπου βρίσκεται για τις εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου της πόλης Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως.
Επικαλούμενος την ιστορία του Ναυπλίου, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε στα πολλά και εμβληματικά μηνύματα που εκπέμπει για την πατρίδα μας, τον λαό μας και το έθνος μας και τόνισε ότι σ΄αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, ας αφουγκρασθούμε εκείνο που αναβλύζει από τις ιερές παρακαταθήκες του πρώτου κυβερνήτη, του Ιωάννη Καποδίστρια, και από την ειδεχθή δολοφονία του εδώ, στο Ναύπλιο.
«Ό,τι μεγάλο και σημαντικό το επιτύχαμε ενωμένοι, ενώ η διχόνοια και ο διχασμός μας στοίχισαν ακριβά, ακόμη δε και κομμάτια του Εθνικού μας Κορμού» υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης