Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τοσουνίδης: Θα δεχθεί η ΝΔ την πρόταση για ψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ από 180 βουλευτές;

Τοσουνίδης: Θα δεχθεί η ΝΔ την πρόταση για ψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ από 180 βουλευτές;
Οι ΑΝΕΛ απαντάνε στη ΝΔ για τα περί εκβιασμών του Αλέξη Τσίπρα από τον Πάνο Καμμένο
Στην εξέδρα πετάνε την μπάλα οι ΑΝΕΛ στην προσπάθεια τους να αντικρούσουν τους ισχυρισμούς της ΝΔ περί εκβιασμού του Αλέξη Τσίπρα από τον Πάνο Καμμένο.
«Η κυρία Σπυράκη κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
Προφανώς, θα έχει κατά νου τους αλλεπάλληλους εκβιασμούς του κ. Σαμαρά και του Άδωνι Γεωργιάδη προς τον αρχηγό της, τον Κυριάκο.
Να ξέρουν στη Νέα Δημοκρατία ότι ο Πάνος Καμμένος δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται.
Ζητά απλώς την ορθή τήρηση του Κανονισμού της Βουλής και τον απόλυτο σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία» αναφέρει, σε απάντησή του στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.
«Αντί να κρύβεστε στη Νέα Δημοκρατία πίσω από ανύπαρκτα ζητήματα, σας προκαλούμε να τοποθετηθείτε ξεκάθαρα: Θα στηρίξετε ξανά τις επιλογές του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ;
Ή, θα δεχθείτε την πρόταση του προέδρου των Ανςξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ότι για την ψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ απαιτείται πλειοψηφία 180 βουλευτών;» επισημαίνει ο κ. Τοσουνίδης.
«Αυτά είναι τα πραγματικά διλήμματα, κυρία Σπυράκη, από τα οποία κρίνεται η ευθύνη και ο πατριωτισμός του καθενός από εμάς» καταλήγει ο ίδιος.
 
Σπυράκη: Ο Καμμένος εκβιάζει τον Τσίπρα – Δεν είναι παιχνίδι οι θεσμοί

Νωρίτερα, η κ. Σπυράκη είχε διατυπώσει τη θέση ότι ο Πάνος Καμμένος εκβιάζει τον Αλέξη Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός για τους δικούς του λόγους υποκύπτει στον εκβιασμό του προέδρου του ΑΝΕ
«Όλοι πια έχουν καταλάβει ότι ο κ. Καμμένος εκβιάζει τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός - για λόγους που εκείνος γνωρίζει - είναι έτοιμος να υποκύψει στον εκβιασμό του, προκειμένου ο συνεταίρος του να μην αποκαλύψει όσα γνωρίζει για την κοινή τους διακυβέρνηση» ανέφερε σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
«Οι θεσμοί, ωστόσο, δεν είναι παιχνίδι.
Η Ν.Δ. καλεί τον κ. Βούτση να περιφρουρήσει το κύρος της Βουλής και να μην αποδειχθεί και εκείνος μέρος αυτής της παρακμιακής συναλλαγής» είπε η κα.Σπυράκη, την ώρα που η ΝΔ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στο προεδρείο της Βουλής και στην επιστημονική υπηρεσία της Βουλής να μη διανοηθεί ούτε αλλαγή ούτε καν παρερμηνεία του Κανονισμού της Βουλής.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης