Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι ακριβώς το ίδιο στο Μακεδονικό - Ολετήρας ο Κοτζιάς, θα τον συντρίψω

Καμμένος: Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι ακριβώς το ίδιο στο Μακεδονικό - Ολετήρας ο Κοτζιάς, θα τον συντρίψω
«Εμείς είμαστε η μόνη δύναμη που λέμε όχι στην παράδοση της Μακεδονίας», τόνισε ο Πάνος Καμμένος
Τους αντιπολιτευτικούς τόνους έναντι της κυβέρνησης εξακολουθεί να ανεβάζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων  Ελλήνων, αν και υπεραμύνθηκε της συμμετοχής του στην κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.
Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τον οποίο αφού κατηγόρησε για συναλλαγή με τον Geogre Soros στο θέμα του Μακεδονικού, τον αποκάλεσε ολετήρα και προειδοποίησε, πως θα τον «συντρίψει».  
«Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι ακριβώς το ίδιο» τόνισε ο πρώην  υπουργός Άμυνας σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με το Μακεδονικό.
«Εμείς είμαστε η μόνη δύναμη που λέμε όχι στην παράδοση της Μακεδονίας - καλώ τους βουλευτές της ΝΔ να ξεκαθαρίσουν εάν είναι υπέρ της Β. Μακεδονίας», σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος χαρακτήρισε ολετήρα τον Νίκο Κοτζιά και «προδοτική» τη συμφωνία των Πρεσπών. 
«Δεν είχαμε την αριθμητική δύναμη να ανατρέψουμε την κυβέρνηση όταν ο ολετήρας πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προχώρησε στη συμφωνία των Πρεσπών» είπε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος,  ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πρόθυμος να καταθέσει τα πάντα στο δικαστήριο για τις κινήσεις και τις συμφωνίες του Κοτζιάς με τον Soros στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης.
Είναι γνωστές οι μεθοδεύσεις της εξαγοράς βουλευτών στη FYROM για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, η συμφωνία θα καταρρεύσει στον ΟΗΕ ενώ δεν έχει την υπογραφή του προέδρου των Σκοπίων, συνέχισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Χαρίζω τον Κουίκ στον Τσίπρα

Πάντα σε υψηλούς τόνους ο κ. Καμμένος σχολίασε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στη Βουλή, που απαξιώνουν τον κοινοβουλευτικό βίο.
Τους χαρίζω την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα στο ΣΥΡΙΖΑ εάν την χρειάζονται αλλά την ψυχή μας δεν τους την χαρίζουμε, ξέρουμε να ξεκινάμε από την αρχή, χαρίζω τον Κουίκ στον Τσίπρα εάν τον χρειάζεται.
Ωστόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπεραμύνθηκε της συμμετοχής του κόμματός του στην κυβέρνηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια λέγοντα πως  «αναλάβαμε την ευθύνη να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια και να επαναφέρουμε τη σταθερότητα στη χώρα».
«Καταφέραμε αυτά τα χρόνια τη μείωση της ανεργίας που θα συνεχιστεί, την εξασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, την αύξηση του κατώτατου μισθού και την επιστροφή των αναδρομικών», συνέχισε.
«Στην εξωτερική πολιτική πήραμε αποφάσεις που μας έκαναν πρωταγωνιστές στη διεθνή πολιτική σκηνή, συνάψαμε σημαντικές συμφωνίες με χώρες της Μεσογείου όπως το Ισραήλ και να περιφρουρήσουμε το Αιγαίο με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ», συμπλήρωσε.
«Η Ελλάδα γίνεται παραγωγός φυσικού αερίου και γίνεται ενεργειακός πόλος στη Μεσόγειο , όταν ξεκινήσουν οι γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ θα μπορέσει η χώρα να απεγκλωβιστεί από τους πιστωτές,  από τη Βόρεια Ελλάδα, με το σταθμό φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη, θα μεταφέρεται όλο το φυσικό αέριο από το Ισραήλ προς την Ευρώπη, όλες οι επενδύσεις που θα γίνουν στο εξής στην Ελλάδα θα διασφαλίζουν την πρόοδο και την ασφάλεια στην περιοχή, με αυτές τις κινήσεις βγάζουμε εκτός ενεργειακού παιχνιδιού την Τουρκία», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία

Ο κ. Καμμένος τόνισε ακόμη ότι «ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία», κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να απλωθούν σε όλη την Ελλάδα και απηύθυνε έκκληση στους υποστηρικτές του κόμματος να βοηθήσουν «στη βόρεια Ελλάδα όλους τους υποψηφίους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ξεκάθαρα λένε 'όχι' στην παράδοση του όρου 'Μακεδονία'».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης