Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Δεχόμαστε επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Δεχόμαστε επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για στημένες παραιτήσεις
Την άποψη ότι το ΚΙΝΑΛ δέχεται επίθεση -που παίρνει διάφορες μορφές το τελευταίο διάστημα- και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.
«Τον τελευταίο καιρό έχουμε το φαινόμενο κάποιων στημένων παραιτήσεων.
Αυτές οι δήθεν στημένες μαζικές παραιτήσεις που επικοινωνιακά προσπαθεί η κυβερνητική προπαγάνδα να της παρουσιάσει ως μία μορφή αποδόμησης του ΚΙΝΑΛ, αντικατοπτρίζουν στην πράξη και στην πραγματικότητα το 0,035% των μελών μας.
Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα που προσπαθούν να διογκώσουν αυτό το φαινόμενο είναι ένα γεγονός το οποίο το αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι.
Το πραγματικό μήνυμα θα έρθει την ημέρα των εκλογών και δεν θα είναι ευχάριστο για όλους όσους προσπαθούν να στήσουν αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια», σημείωσε ο κ. Χριστοδουλάκης και πρόσθεσε: «Επιτρέψτε μου να θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποια ζημιά στο κόμμα μας και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε μέρα...
Η επιλογή που έχουμε κάνει είναι να αφήσουμε στην άκρη οποιαδήποτε λογική εσωστρέφειας, οποιαδήποτε άλλη λογική κάποιων στημένων γεγονότων.
Το λέω αυτό γιατί παρουσιάστηκε για παράδειγμα μία αποχώρηση υποτίθεται 108 μελών, ήταν τέσσερις οικογένειες εκ των οποίων οι 80 από αυτούς δεν ήταν καν μέλη του μητρώου μας».
«Ένα από τα λάθη που έχουν γίνει είναι η λειτουργία του πολυκομματικού φορέα, που ενώ στην αρχή για εμάς ήταν μία προσπάθεια να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τον πλουραλισμό όλων των τάσεων και των ρευμάτων που συνθέτουν το ΚΙΝΑΛ, στην πράξη φάνηκε ότι αυτό οδηγούσε σε μία Βαβυλωνία που ουσιαστικά θόλωνε και το πολιτικό μας μήνυμα στην κοινωνία.
Αυτό πλέον για εμάς αλλάζει...
Πάμε να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόμμα το ΚΙΝΑΛ, πάμε να εκλέξουμε τα συλλογικά μας όργανα που δεν είχαν εκλεγεί στο προηγούμενο μας συνέδριο, δηλαδή την κεντρική μας επιτροπή και όλα τα υπόλοιπα όργανα που θα λαμβάνουν τις αποφάσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης