Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δικηγόρος 8 Τούρκων για επικήρυξη: Όσο η ΕΛΑΣ επιτελεί τα καθήκοντα της, δεν θα υπάρξει άσχημη εξέλιξη

Δικηγόρος 8 Τούρκων για επικήρυξη: Όσο η ΕΛΑΣ επιτελεί τα καθήκοντα της, δεν θα υπάρξει άσχημη εξέλιξη
Αποτελεί «διακαή επιδίωξη και θέμα γοήτρου να δικάσει τους οχτώ η Τουρκία, το ίδιο έκανε και με τον Οτσαλάν» υποστήριξε ο δικηγόρος των 8 Τούρκων αξιωματικών οι οποίοι έχουν λάβει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας
Στην υπόθεση Οτσαλάν αναφέρθηκε ο δικηγόρος των 8 Τούρκων αξιωματικών, οι οποίοι έχουν λάβει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας, με αφορμή την επικήρυξη τους από τις τουρκικές Αρχές.
«Η Τουρκία ζητεί από την έλληνα πρωθυπουργό να παραβιάσει θεμελιώδεις αρχές του ελληνικού πολιτεύματος και να παρακάμψει τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου… (Η επικήρυξη) θυμίζει φετφά του αγιατολάχ κατά του συγγραφέα των σατανικών στίχων Σαλμάν Ρούσντι», δήλωσε στον Σκάι ο Χρήστος Μυλωνόπουλος, προσθέτοντας ότι η Άγκυρα ζητά να περιφρονηθεί πλέον η νομιμότητα και να επιδιωχθεί η περιέλευση των «8» με άλλο τρόπο.
Ο κ. Μυλωνόπουλος μίλησε για «πολιτιστικό αταβισμό και παλινόρθωση σε εποχές βίας και αυθαιρεσίας» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως αποτελεί «διακαή επιδίωξη και θέμα γοήτρου να δικάσει τους οχτώ η Τουρκία, το ίδιο έκανε και με τον Οτσαλάν».
Πάντως, ο ίδιος επεσήμανε ότι εφόσον η ΕΛΑΣ επιτελεί τα καθήκοντα της δεν θα υπάρξει άσχημη εξέλιξη.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης