Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να πάει μέχρι τον Οκτώβριο – Θα τον αποδοκιμάσει ο λαός στις ευρωεκλογές

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να πάει μέχρι τον Οκτώβριο – Θα τον αποδοκιμάσει ο λαός στις ευρωεκλογές
Δεν πιστεύω ότι ο Καμμένος είναι σε πραγματική σύγκρουση με τον Τσίπρα υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να διατηρηθεί στην εξουσία όσο περισσότερο μπορεί διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να πάει τις εκλογές τον Οκτώβριο.
«Ο κ. Τσίπρας θέλει να μείνει όσο μπορεί περισσότερο, θα προσπαθήσει να πάει μέχρι τον Οκτώβριο, όμως στις ευρωεκλογές ο ελληνικός λαός θα τον αποδοκιμάσει.
Οτιδήποτε πάνω από τρεις μονάδες θα είναι θρίαμβος.
Ο κ. Τσίπρας θα φύγει και μετά θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πιστεύει πως είναι σε πραγματική σύγκρουση ο Π. Καμμένος με τον Αλέξη Τσίπρα.
Όσον αφορά τη διαδικασία της αναθεώρησης του Συντάγματος ο κ.Γεωργιάδης είπε πως η ΝΔ υπερψηφίζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αποσύνδεση της προεδρικής εκλογής από την πραγματοποίηση εθνικών εκλογών, κάτι που όπως είπε, αυτό σημαίνει ότι στην επόμενη Βουλή με 151 το άρθρο αυτό θα μπορεί να αναθεωρηθεί.
Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη νέα ονομασία Βόρεια Μακεδονία, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι θα αποκαλεί το γειτονικό κράτος Σκόπια.
«Υπάρχει μια διεθνής συμφωνία, η συμφωνία των Πρεσπών, η οποία δεσμεύει τα επίσημα όργανα του κράτους.
Το πώς θα αποκαλεί καθένας ως πρόσωπο τη γειτονική χώρα είναι άλλο θέμα.
Θα τη λέω Σκόπια όπως την έλεγα πάντα, το κράτος των Σκοπίων.
Αν είμαι υπουργός σε επίσημη αποστολή θα σέβομαι όσα ορίζει η διεθνής συμφωνία» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι οι σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι άριστες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης