Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Εκλογές με το τέλος της τετραετίας – Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη θητεία μας

tags :
Ρήγας: Εκλογές με το τέλος της τετραετίας – Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη θητεία μας
Μια σειρά από αναθεωρητέα άρθρα είναι στραμμένα προς τη στήριξη της κοινωνίας και την εμβάθυνση της Δημοκρατίας είπε ο κ.Ρήγας
Οι εκλογές θα γίνουν με το τέλος της θητείας της κυβέρνησης υποστήριξε ο αναπληρωτής υπ. Άμυνας, Π. Ρήγας.
«Το έχει πει ο Πρωθυπουργός, εμείς θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη θητεία γιατί μέσα σε αυτή γίνονται τρία πράγματα, η έξοδος από τα μνημόνια που ολοκληρώθηκε, δύο τα εθνικά θέματα και τρία η Συνταγματική Αναθεώρηση και ταυτόχρονα μια σειρά από νομοσχέδια που περιέχουν τη στήριξη του κοινωνικού κράτους, των εργασιακών δικαιωμάτων και ότι είναι αναγκαίο για να επανέλθει στο χώρο της κοινωνίας ότι στερήθηκε τα προηγούμενα χρόνια» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Ρήγας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.
«Αν αντιλαμβάνεται η ΝΔ, η αντιπολίτευση, ότι η συναίνεση είναι συναλλαγή, προφανώς δεν μπορεί να ισχύσει αυτό το πράγμα.
Άρα, αυτό που έχει σημασία είναι ότι χρειάζονται αλλαγές.
Εδώ κρύβεται η ΝΔ και η αντιπολίτευση συνολικά και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να ευτελίσει την κορυφαία θεσμική διαδικασία του Πολιτεύματος.
Υιοθέτησαν και σενάρια και δεν καταλαβαίνω πως ένα κομμάτι της αξιωματικής αντιπολίτευσης το δέχεται αυτό περί δήθεν αποχώρησης βουλευτών της πλειοψηφίας από τη διαδικασία.
Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβούν και νομίζω δεν τιμά όλη αυτή η στάση τη ΝΔ» τόνισε ο κ.Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης