Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Νέο κύκλο συνομιλιών ξεκινά η May για το Brexit - Συνάντηση με Juncker και τους ηγέτες της ΕΕ

Reuters: Νέο κύκλο συνομιλιών ξεκινά η May για το Brexit - Συνάντηση με Juncker και τους ηγέτες της ΕΕ
Αύριο Δευτέρα (18/2) ο γραμματέας αρμόδιος για το Brexit Steve Barclay θα συναντηθεί με τον επικεφαλής διαπραγματευτή της ΕΕ Michel Barnier
Νέα προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο ζήτημα της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ αναζητά η πρωθυπουργός της Βρετανίας Theresa May η οποία θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean Claude Juncker.
Μόλις ένα μήνα πριν από το Brexit στις 29 Μαρτίου, Βρετανία και ΕΕ αναζητούν ακόμη μια επωφελή συμφωνία ώστε να αποφευχθεί μια άτακτη αποχώρηση της Βρετανίας.
Οπως αναφέρει το Reuters, η Theresa May αναζητά ακόμη και την υσταση στιγμή μια λύση, μετά τη συμβολική ήττα της στο κοινοβούλιο, η οποία ερμηνεύθηκε ευρέως ότι υπονομεύει τη διαπραγματευτική της δύναμη με την ΕΕ.
Το γραφείο της δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία για τις συνομιλίες, αλλά δήλωσε ότι η May σχεδιάζει να μιλήσει με τον ηγέτη κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ κατά τις προσεχείς ημέρες.
Αύριο Δευτέρα (18/2), ο γραμματέας αρμόδιος για το Brexit Steve Barclay θα συναντηθεί με τον επικεφαλής διαπραγματευτή της ΕΕ Michel Barnier.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης