Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Οι διεθνείς επενδυτές επιστρέφουν στις κινεζικές αγορές

JP Morgan: Οι διεθνείς επενδυτές επιστρέφουν στις κινεζικές αγορές
Οι διεθνείς επενδυτές επιστρέφουν στην Κίνα λόγω των χαμηλότερων -σε σχέση με λίγα χρόνια- αποτιμήσεων
Οι επενδυτές αναμένουν ότι οι ασιατικές οικονομίες θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση τους επόμενους λίγους μήνες, κάτι που συμβάλλει στη σημαντική ενίσχυση των κερδών στις περιφερειακές αγορές μεταξύ των οποίων και η Κίνα.
Αυτό επισημαίνει η Jing Ulrich υψηλόβαθμο στέλεχος της J.P. Morgan Chase, στον απόηχο των πρόσφατων μέτρων από το Πεκίνο που αναμένεται να εκτοξεύσουν την ανάπτυξη.
«Αν και μέχρι στιγμής, δεν είναι απόλυτα εμφανή, τους επόμενους μήνες πιστεύω ότι αυτά τα μέτρα θα αρχίσουν να αποδίδουν» δήλωσε η ίδια.
Η Ulrich επεσήμανε ότι οι επενδυτές στο χρηματοστήριο αναζητούν θετικές ειδήσεις και τα μέτρα τόνωσης από την Κίνα αναμένεται να έχουν σημαντική επίδραση στα εταιρικά κέρδη τον Μάιο και τον Ιούνιο.
Όπως δήλωσε στο CNBC, πράγματι πολλοί διεθνείς επενδυτές οι οποίοι ήταν underweight στην Κίνα, τώρα επιστρέφουν στην αγορά, λόγω των χαμηλότερων αποτιμήσεων σε σύγκριση με λίγα χρόνα πριν.
Οι διεθνείς θεσμικοί επενδυτές επικεντρώνονται σε γρήγορα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες, όπως η τεχνλογία, καθώς αυτοί οι κλάδοι είναι πιο ανθεκτικοί παρά την επιβράδυνση της γενικής οικονομίας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης