Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επεισόδιο στη Βουλή: Πολάκης: Είσαι playmobil - Α. Γεωργιάδης: Είσαι σαχλαμάρας

Επεισόδιο στη Βουλή: Πολάκης: Είσαι playmobil - Α. Γεωργιάδης: Είσαι σαχλαμάρας
Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε «playmobil» τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος ανταπέδωσε αποκαλώντας τον «σαχλαμάρα»

Νέο επεισόδιο μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, σημειώθηκε στη Βουλή με αφορμή τις αποκαλύψεις για το δάνειο 100.000 ευρώ του κ. Πολάκη.
Ειδικότερα, την ώρα που μιλούσε ο Παύλος Πολάκης για τα δάνεια των πολιτικών, τον λόγο ζήτησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σηκώνοντας το χέρι του, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο υπουργός αποκαλώντας τον «playmobil» λέγοντας χαρακτηριστικά «Να το το χεράκι πάνω, κουνήθηκε το playmobil».
Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος επεσήμανε: «Την Πέμπτη έχουμε δικαστήριο.
Εκδικάζεται η δική μου αγωγή κατά του κ. Πολάκη για ψεύδη αναφορικά με το δικό μου πόθεν έσχες το οποίο γνωρίζει, γιατί του έστειλα την γνωμοδότηση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, η οποία, ομόφωνα και με την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ, έκρινε ότι το πόθεν έσχες μου είναι μια χαρά.
Όσον αφορά το δικό μου  δάνειο, το πήρα όντας ιδιώτης και πριν εκλεγώ βουλευτής, είναι στεγαστικό, είναι τοκοχρεολυτικό. Είναι στεγαστικό δάνειο πρώτης κατοικίας.
Αν είναι για τα αυτονόητα να συνεννοούμαστε με λάσπη, δεν θα βγάλουμε άκρη.
Και επειδή ο κ. Πολάκης ενέπλεξε τον κ. Στουρνάρα σε ποινικές υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη, με βάση τον νόμο που συζητάμε σήμερα του κ. Καλογήρου για το τεκμήριο της αθωότητας, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο γιατί παρεμβαίνει σε ποινική υπόθεση σε εξέλιξη.
Ούτε τον νόμο δεν έχεις καταλάβει και είσαι και υπουργός, σαχλαμάρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης