Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεγκέρογλου: Βαθιά αντιδραστικό και συντηρητικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Τα λεφτά της Siemens δεν πήγαν στο ΠΑΣΟΚ

Κεγκέρογλου: Βαθιά αντιδραστικό και συντηρητικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Τα λεφτά της Siemens δεν πήγαν στο ΠΑΣΟΚ
Δεν θα ψηφίσουμε τον Πρ.Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα προτείνουμε δικό μας υποψήφιος είπε ο κ.Κεγκέρογλου
Βαθιά αντιδραστικό και συντηρητικό κόμμα χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Κεγκέρογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι το «τσοχατζοπουλικό ΠΑΣΟΚ είναι στο ΣΥΡΙΖΑ».
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 και με αφορμή τις υπογραφές που φέρεται να συλλέγονται υπέρ των προοδευτικών συγκλίσεων (θα δημοσιοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα από την κίνηση «Γέφυρα») ο κ.Κεγκέρογλου υποστήριξε ότι «έχουν αρχίσει και γράφουν ονόματα από τηλεφωνικούς καταλόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ».
«Υπάρχουν άλλοι που έχουν διορίσει τα παιδιά τους στον κρατικό μηχανισμό.
Θα βγάλουμε στοιχεία όταν βγουν τα ονόματα στη δημοσιότητα, τα οποία θα βεβαιώνουν αυτά που σας λέω» υποστήριξε ο κ.Κεγκέρογλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ένταξη των Θ. Μωραϊτη και Αγ. Τόλκα στο υπουργικό σχήμα.
«Μια συγκεκριμένη ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, το τσοχατζοπουλικό ΠΑΣΟΚ.
Η ιστορική σύγκρουση Γεννηματικών - Τσοχατζοπουλικών συνχίζεται και σήμερα» είπε ο κ. Κεγκέρολγου.
«Επαφές τρίτου τύπου με τον ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγονται από εμάς.
Δεν μιλάμε με ένα κόμμα που έχει στην καρδιά του την ακροδεξιά, τον κ. Παπαχριστόπουλο, την κα Κουντουρά, τον κ. Κουίκ, την κα Χρυσοβελώνη, έχει μαζί του τους καραμανλικούς Παπαγγελόπουλο και Παπακώστα, έχει στελέχη του τσοχατζοπολικού ΠΑΣΟΚ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βαθιά αντιδραστικό και όχι προοδευτικό κόμμα.
Σήμερα γίνεται συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ισπανία, δεν συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά μόνο το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Κεγκέρογλου, υποστηρίζοντας ότι «για κάθε έναν που φεύγει, χίλιοι έρχονται».
Αναφερόμενος μάλιστα στα όσα υποστήριξε στη δίκη της Siemens ο Θ. Τσουκάτος, ο οποίος είπε ότι16 δις δραχμές κατέληξαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Κεγκέρογλου είπε ότι «τα λεφτά της Siemens δεν πήγαν στο ΠΑΣΟΚ» και ότι «αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του Τσουκάτου που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».
Για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «έγιναν έξι έλεγχοι διαφορετικοί, έχουν παραδοθεί όλα τα πορίσματα στους εισαγγελείς» ενώ όσον αφορά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν θα ψηφίσουμε τον κ. Παυλόπουλο για ΠτΔ, θα έχουμε δική μας πρόταση από τον ευρύτερο χώρο μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης