ΓΣΕΕ: Δε θα μείνουν αναπάντητες οι αντιδημοκρατικές και αντισυνδικαλιστικές συμπεριφορές

ΓΣΕΕ: Δε θα μείνουν αναπάντητες οι αντιδημοκρατικές και αντισυνδικαλιστικές συμπεριφορές
Δε θα μείνουν αναπάντητες αντιδημοκρατικές - αντισυνδικαλιστικές συμπεριφορές, ξεκαθαρίζει η ΓΣΕΕ 
Τα «βίαια γεγονότα» που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του 38ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) «από τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ.» καταδικάζει η ΓΣΕΕ.
Όπως αναφέρει, «με προπηλακισμούς, κλοπές καρτών συνέδρων, βία και τραμπουκισμούς διέλυσαν μία δημοκρατική διαδικασία, εμποδίζοντας την ελεύθερη συνδικαλιστική έκφραση.
Το Π.Α.ΜΕ., μαζί με περιφερόμενους "υποστηρικτές" του, που καμία σχέση δεν έχουν με τα συνδικάτα, με κομματική καθοδήγηση και υπό πλήρη κομματικό έλεγχο, στρέφεται εναντίον του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος».
Κατά τη Συνομοσπονδία, το Π.Α.ΜΕ. «μπορεί γι’ αυτόν τον σκοπό να χειροκροτείται από το κόμμα του, αλλά στρέφεται κατά των εργαζομένων που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλά και σοβαρά προβλήματα.
Γι’ αυτές τις τακτικές και για αυτή τη θέση και στάση του, το Πανεργατικό (;) Αγωνιστικό Μέτωπο είναι υπόλογο στους εργαζόμενους».
Η ΓΣΕΕ δηλώνει ότι, μαζί με όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και τις ηγεσίες τους, «πλην Π.Α.ΜΕ., θα διασφαλίσουν τη δημοκρατική λειτουργία των συνδικάτων.
Οι βιαιότητες, οι αντιδημοκρατικές και αντισυνδικαλιστικές συμπεριφορές δεν πρέπει και δεν θα μείνουν αναπάντητες».
Η Συνομοσπονδία ζητεί άμεσα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθαρίζοντας κατηγορηματικά ότι δε θα επιτρέψει σε κανέναν να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό και την εργατική τάξη από τα πραγματικά προβλήματα.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS